Skocz do zawartości

[do 1500 zł] street

ronix212

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Chcialbym zaczac swoja przygode ze streetem. Jestem poczatkujacy w tym temacie, wiec chcialbym sie Was poradzic.

A wiec, dostalem oferte kupna, fajnego (wedlug mnie) roweru do streetu. Postaram sie wam przyblizyc co nieco specyfikacje roweru, niestety nie znam DOKLADNIE wszystkich czesci.

Rama : Prodigy 9.81/14"

Amor : Rock Shox Dart 3

Naped :

Korba : wiem ze Truvativa, na tzw. kwadrat, z zewnetrznymi lozyskami

Suport : z krossa signa ds

Pedaly: tez z signa

Ps. Zrobiony jest single speed

Hamulce:

Przod: Freezer mechanik (dziala bez zarzutow)

Tyl: niestety nie dopytalem sie ale dziala wedlug mnie bardzo ladnie

Klamki: przod/tyl Tektro

Kola:

-Przod:

Piasta: Dartmoor X-rolls

Obrecze: dartmoor cruasher, z tego co wiem jest to odpowiednik dartmoor blizzard

-Tył:

Piasta: Shimano, niestety nie znam nazwy ale kolo jest jeszcze na gwarancji

Obrecz: NIe pamietam :)

Kierownica: Truvativ, z krossa signa ds

Mostek: Tez z signa ds

Jesli o czyms zapomnialem to z gory przepraszam, chce tez przeprosic jesli cos zrobilem zle i wogole, ale jestem nowy i nie za bardzo w temacie, choc duzo czytam na temat tych rowerow i juz sie troszeczke orientuje. Do roweru dostaje gratisy takie jak : Przezutka Sram X-5 z signa, klamki hamulcowe, i rekawiczki pelne. UWAGA ! Rower moge kupic za 1400 zloty, w ktorym wszystko jest "zrobione" tj. zalany olejami, smarami itp itd. Jezdzilem na rowerze i nie mam do niego zarzutow, smyra sie naprawde fajnie.

PS: Waze 75 kg, i mam oklo 183 cm wzorstu, ale tak jak mowilem nie sprawialo mi trudnosci jezdzenie na nim. ;)

Prosze o pomoc, i z gory dziekuje.

Pozdrawiam ronix212 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...