Skocz do zawartości

[Pancerze]Element trzymający pancerz przy ramie

Ziba998

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Otóż w wielu rowerach przy, jest kilka takich plasticzków w kształcie pół kola, które trzymają pancerzyk przy ramie. Nie wiem jak one się nazywają, ale w moim rowerze seryjnie są takie dwa. Problem tkwi w tym, że zgubiłem jeden z nich a obydwa są potrzebnę do zamontowania tylniego hamulca tarczowego. na razie póki mam v-breka z tyłu to jest ok, bo na jednym może się trzymać, ale hamulec tarczowy wymaga już dwóch. Gdzie mogę dostać taki plasticzek? :(

Napisano

Patrzałem na aledrogo i własnym oczom nie wierze bo za 3 szt chcą ponad 20 zł + wysyłka - zgroza. Koszta wyprodukowania takiego plasticzku to chyba 5gr.

Napisano

Dzięki za pomoc, podałem w sklepie nazwę i gościu trochę nie załapał o co chodzi, ale po pokazaniu zdjęcia okazało się, że takowy ,,plasticzek" posiadają. Supeeer, w końcu tarczówki hydrauliczne zamówione :D

• Mod Team
Napisano

Patrzałem na aledrogo i własnym oczom nie wierze bo za 3 szt chcą ponad 20 zł + wysyłka - zgroza. Koszta wyprodukowania takiego plasticzku to chyba 5gr.

Nie od dziś wiadomo, że spore obroty robi się na akcesoriach i serwisie, o czym można było się przekonać w równoległym temacie dotyczącym marż i narzutów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...