Kuba13 Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Rama: Kross Hexagon v4 Widelec: Marzocchi Drop off Triple z 2007 Kierownica: Dartmoor Rifle 2 Gripy: Kellys Mostek: Octane one CHEMICAL 25.4mm Stery: Darmoor Moloko Siodło: Bontrager Sztyca: Zoom Zacisk: Author Korba: Shimano (ale nie wiem jaki model) ale następny sezon to BOP Bikes Wheeles z napinaczem Dartmoora Rush suport: Shimano Łańcuch: Accent Pedały:Dartmoor UPTOWN Przerzutka: Shimano ACERA tylnia Manetka: Shimano DEORE SL-M590 Kaseta: Shimano CS-HG51 8 rzędów Koło przód: Piasta: Novatec D041 SB Szprychy: Dt champion Obręcz: Single Track 26' Opona: Maxxis High Roller Dętka: Schwalbe Standard 26' Koło tył: Piasta: Grimeca Szprychy: Dt champion Obręcz: Dartmoor Trixe 26' Opona: Maxxis Lopes Bling Bling Dętka: Schwalbe Standard 26' Hamulec przód : Hayes Stroker Ryde z tarczą Clarks 203mm i tył : Shimano BR- M 545 z tarczą Clarks 160mm co sądzicie o takiej konfiguracji roweru;d ?
blackiwan Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Chcesz wstawić ammor o skoku 170mm do takiej ramy i może będziesz jeszcze na tym skakał ? Powodzenia... Ogóle rower złożony z d*py,że tak się wyrażę. Każda część z innej parafii. Do czego ma być takie "cuś"?
Kamillo215 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Kuba13 Twoja "specyfikacja" wygląda tak, jak byś któreś z tych części miał, bądź wszystko kupowane od jednej osoby.
emilio3 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Każda część inna, opony czy koła ale w sumie człowiek składa na tym co posiada byle by działało ale widelec z tym skokiem w tej ramie to szybka śmierć dla ramy. Do czego ten rower ma służyć?
Kuba13 Napisano 4 Września 2012 Autor Napisano 4 Września 2012 Każda część inna, opony czy koła ale w sumie człowiek składa na tym co posiada byle by działało ale widelec z tym skokiem w tej ramie to szybka śmierć dla ramy. Do czego ten rower ma służyć? Wiem że mnie wyśmiejecie ale serio mam ta ramę już 4 lata i nie była spawana nic jeżdżę ta ramą w DH i naprawdę nic się z nia nie dzieje, a każdy mówi ze się połamie, ja nie jestem zwolennikiem fullów i dlatego właśnie ta rama
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.