smw44199 Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca (edytowane) Ta lampka ma fabrycznie mocowanie wyglądające jak Garmin, ale jest mniejsze. Jakąś przejściówkę musiałby zamontować EDIT Przynajmniej poprzedni model tak miał 😉 Edytowane 30 Czerwca przez smw44199 Cytuj
Lextalionis Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca @smw44199 Masz na myśli Magicshine czy Rockbros? @cervandes Producent podaje, że Seeme 200 w trybie eco może świecić nawet 132h - zakładam, że wtedy to dodatkowe podświetlenie nie jest włączone. Jest też wersja Seeme 150 bez tej dodatkowej soczewki. Mam EVO 1700, z której jestem bardzo zadowolony, dlatego w pierwszej kolejności spojrzałem na ofertę tej marki. Ravemen CL01 też wygląda ciekawie. Mocno zwiększa widoczność boczną. Cytuj
SanchoPancha Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Polecam podwieszaną lampkę Rockbros RHL1500D - kawał dobrego sprzętu, z solidnym i trwałym mocowaniem GoPro. A jak trzeba to starczy tania przejściówka GoPro -> Garmin i pasuje do mocowania Garmin. Wtedy mniej pewne, ale łatwiej zapiąć/zdjąć. Mimo iż posiadam także iGPSPORT VS1200, to nie wiem czy warto dopłacać do lampek inteligentnych. Przynajmniej jeśli chodzi o lampki przednie. Jedyna korzyść VS1200 jak dla mnie, to to, że mam procentowy wskaźnik baterii w liczniku. A tak to łączność Bluetooth w zasadzie mi zbędna. A co do tylnej lampki, to polecam KS-SF33R z pilotem. Ma czujnik hamowania i świetnie sprawdzający się alarm. Edytowane 5 godzin temu przez SanchoPancha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi