swimfan Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam,czy ktos u nich kupowal? DT 4 you - profesjonalne komponenty rowerowe - koła, piasty, felgi, zaciski
Kamillo215 Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Swoją drogą fajny sklep DT SWISS-a. Na pewno w żadnym innym sklepie nie dostaniesz takiego wyboru kół i zawieszenia tej szwajcarskiej firmy co tutaj. Tylko ta cena :/
swimfan Napisano 12 Września 2012 Autor Napisano 12 Września 2012 Jak dla mnie sklep super,kupowałem u nich już dwa razy w ciągu krótkiego czasu,żadnych problemów. Maja części których nie można nigdzie dostać.Wysyłka natychmiastowa. Można porozmawiać ze sprzedającym zawsze dobierze dogodne rozwiązanie. Dzięki DT4You złożyłem koła o których dawno myślałem a z racji braku dostępu części na rynku, odwlekałem propozycje od sezonu do sezonu. Ps. Sprzedawca ma cierpliwość więc podziwiam go za moje marudzenie,polecam ten sklep i tyle:), i oczywiście profesjonalne obchodzenie się z klientem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.