Dzejkob Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 Cześć, na początek witam forum swoim pierwszym postem. Tak jak w temacie, szukam triggera który będzie współpracował z tylną przerzutką Sram 5.0 na 8-mio biegowej kasecie Shimano HG CS-HG40. Całość na Chuckerze GT 1.0 Przy okazji interesuję się też całościowo nowym i godnym polecenia układem tylnego hamulca, hmm? Pozdrawiam, Dżejkob
nemo2009 Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 Tak jak w temacie, szukam triggera który będzie współpracował z tylną przerzutką Sram 5.0 na 8-mio biegowej kasecie Manetka Sram X4 będzie dobra lub X5(obie 8 biegowe).X5 są juz dostępne 9 biegowe,więc trzeba zwrócić na to uwagę.
Dzejkob Napisano 25 Marca 2012 Autor Napisano 25 Marca 2012 Manetka Sram X4 będzie dobra lub X5(obie 8 biegowe).X5 są juz dostępne 9 biegowe,więc trzeba zwrócić na to uwagę. w zasadzie to powiem, że mnie zaskoczyłeś. Sądziłem, że polecą zaraz sumy bliskie 200 zł aby złapac coś rozsądnego. No i raczej optowałbym za odsunięciem się od manetki obrotowej, wolę tradycyjnie obsługiwaną kciukiem i wskazującym. Zapomniałem dodać w pierwszym poście, że szukam również napinacza łańcucha na przód. Pozdrawiam.
nemo2009 Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 wolę tradycyjnie obsługiwaną kciukiem i wskazującym. Te Sramy obsługuje się tylko kciukiem. Co do reszty osprzętu niech się wypowiedzą inni.
Dzejkob Napisano 26 Marca 2012 Autor Napisano 26 Marca 2012 Co do reszty osprzętu niech się wypowiedzą inni. no właśnie bardzo bym prosił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.