Skocz do zawartości

[ad absurdum] czyli najbardziej absurdalne twierdzenia z jakimi się spotkaliście!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To, że LG nie mają wbudowanego słownika języka polskiego, też jest w sumie niezłym absurdem. :D

Hehe, mam LG sprowadzane z chin to pewnie dla tego:)

Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka

Napisano

Sory za off ale czy to mozliwe ze w w jednym amorze sa dwie sprezyny: u turn i dual air? Na 99proc wydaje mi sie ze nie.

EDIT: Juz ogarnalem ze jednak jest to mozliwe

Napisano

perełka z naszego forum - dyskusja co poradzić na skrzypiące pedały

Zamieniłbym pedały stronami - jak skrzypienie przeniesie się na drugą stronę będzie jasna odpowiedź co jest winowajcą...

Hmmm a one nie są dedykowane na prawą i lewą stronę? Czy to nie robi?

Pedałów nie da się zamienić stronami

Dać się da tyle że będą się odkręcać.

....umarłem  :wallbash::002:

Napisano

Nie wiedziałem gdzie to umieścić. http://olx.pl/oferta/scott-2012r-rock-shox-shimano-CID767-ID6lc8x.html

Zapytałem sprzedawcę jaki to model amorka, jaka rama ,model. Taką dostałem odpowiedź:

Amortyzator ROCK-SHOX Dart 2,Hamulec przedni ARTEK , co chodzi o model to niemam pojecia rowerek został sprowadzony z USA siostra go przywiozła i miała na nim jezdzic ale juz 2 lata stoi nieuzywany Pozdrawiam

Napisano

Zaś ja mam wrażenie, że "napisałeś co wiedziałeś, a że nic nie wiedziałeś, to napisałeś, co napisałeś" i powinieneś ograniczyć swoje zapędy do spamowania.

Napisano

Naklejki są z allegro. Rower był malowany. Wolnobieg jest najtańszy chiński z allegro. Łańcuch to samo. Rower jest po budżetowym remoncie, koło scotta może stał pod jakimś sklepem. Amorek przedni to na 99% zoom. Tyle :P

Napisano

10417828_916631141695657_492687276821636

Chce się dostać do "top ten" na bikestats? (Pozdrawiam bikestats, jak mam chandrę to czytam Wasze blogi i zaraz mi mija. Szerokiej drogi! :D )

Napisano

drnopl, absurdalne by było przypinanie takich marketowców jakimś U-lockiem za 2 stówy :) Zapięcie służy w tym przypadku temu, żeby się nie przewróciły jak je ktoś zahaczy ;)

Napisano

Ja wychodzę z podobnego założenia, jak ktoś już wyżej opisywał - taka sznurówka ma za zadanie "ochronę" przez panem Żulem, ew durnymi dzieciakami a nie przed "profesjonalnym złodziejem rowerów". Ja swój bułkowóz parkowany pod biedrą i lidlem utrzymuję w takim stanie technicznym, żebym ewentualnego złodzieja mógł dogonić na piechotę :D A swojego "głównego" roweru nie zostawiam nawet na chwilę bez fizycznego z nim kontaktu, jakkolwiek to brzmi :) I póki co taki układ się sprawdza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...