Basiq Napisano 12 Lutego 2012 Napisano 12 Lutego 2012 Jedyne słowa jaki jestem w stanie wydusić to podziw i szacunek...
Cox Napisano 13 Lutego 2012 Napisano 13 Lutego 2012 Motywujące do działania, plus za "Now we are free"
yamaha1 Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 Coś niesamowitego , a jeszcze bardziej niesamowitego dla Tego Niepełnosprawnego sportowca ! Brawa! Podziwiam takich ludzi , tak jak podziwiam mojego szwagra Tomka Hamerlaka za zapał i motywacje do osiągania wyznaczonych celów mimo pewnych dysfunkcji! Czasem wydaje mi się ze tacy ludzie sa bardziej sprawniejsi niz my "normalni"!!!
lenowy Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 pełen szacun i nie będę ukrywał, że ciarki po plecach przeszły (najnormalniej w świecie mnie to ruszyło)
Basiq Napisano 21 Lutego 2012 Autor Napisano 21 Lutego 2012 Coś niesamowitego , a jeszcze bardziej niesamowitego dla Tego Niepełnosprawnego sportowca ! Brawa! Podziwiam takich ludzi , tak jak podziwiam mojego szwagra Tomka Hamerlaka za zapał i motywacje do osiągania wyznaczonych celów mimo pewnych dysfunkcji! Czasem wydaje mi się ze tacy ludzie sa bardziej sprawniejsi niz my "normalni"!!! Od razu przypomniało mi się to zdjęcie...
Mod Team Franio Napisano 21 Lutego 2012 Mod Team Napisano 21 Lutego 2012 Łza w oku sama się kręci. Żadne słowa nie są w stanie opisać emocji, jakie wywołuje ten film..
Maciej1224 Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 Film przedstawia ojca i syna Dicka i Ricka Hoyt wystartowali razem prawie w tysiącu maratonów więcej do poczytania pod linkiem naprawdę wzruszające historia. http://zwykli.pl/post/670671107/dick-i-rick-hoyt-wspanialy-ojciec-i-syn oraz film
ElDiablo Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 Chylę czoła przed człowiekiem..... jakże wielkim można być....
kilroy Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 Szacunek i respekt. Mało co mnie ostatnio rusza ale to... Po prostu daje do myślenia.
bulbacz Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 tylko nie liczni ludzie są wyjątkowi ten filmik to właśnie przedstawia ogromny Szacun
rauf Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Dołączam do grona beks...niezwykle wzruszająca historia, obrazująca po prostu rodzicielstwo. Chłopiec ma porażenie mózgowe, ponoć po biegu przekazał ojcu: "Tato, biorąc udział w biegu, czuję sie jak bym był w pełni zdrowy” Inspirujące
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.