Skocz do zawartości

[amortyzator] SR suntour duro djd czy będzie pasował

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Posiadam rower Giant Boulder street 2010. Miałem zamiar kupić amortyzator SR suntour duro djd 2009 130mm z pivotami wiem że jest on rurę sterową 1 1/8 ale nie wiem jaką posiada mój rower. Rower kupiłem używany od kolegi, on już przed moim kupnem wymieniał ,,amorek,, na XCM V3, a wiem że xcmy są na 1 cal i na 1 1/8. Prosze o szybką pomoc.

Napisano

Sprawa pierwsza to nie jest rower do streetu i nie sądzę aby zniósł ostrzejsze traktowanie. To zwykły XC który miał opony na szosę i stąd nazwa.

Po drugie większość produkowanych, markowych rowerów górskich ma stery w standardzie 1,1/8" wystarczy użyć google....

Napisano

Sprawa pierwsza to nie jest rower do streetu i nie sądzę aby zniósł ostrzejsze traktowanie. To zwykły XC który miał opony na szosę i stąd nazwa.

Po drugie większość produkowanych, markowych rowerów górskich ma stery w standardzie 1,1/8" wystarczy użyć google....

Nie chodzi o street po prostu mam okazje kupić bardzo tanio od kolegi nowy amortyzator i obawiam się sterów,obawiam się że poprzednie amorki w tym rowerze były pod 1 cal. W google jest bardzo mało mowy o tym rowerze i nigdzie nie mogę dostać informacji o tych sterach. Niestety nie mam teraz dostępu do roweru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...