LukeO Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Na wstępie witam całe ForumRowerowe.org Zastanawiam się nad zakupami w sklepie internetowym www.sklep.rower.com Jednak wcześniej chciałbym spytać, czy może któryś z forumowiczów miał styczność z tym sklepem. Z góry dziękuję za pomoc
Kosma Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Nie polecam, sklep slaby, drogi i niesolidni!
lajtspid Napisano 19 Stycznia 2012 Napisano 19 Stycznia 2012 Działa, tylko musisz wpisać adres bez "www" na początku. Nie mają przekierowania.
Andrew Napisano 19 Stycznia 2012 Napisano 19 Stycznia 2012 Co to za badziewie?! Trzeba się zarejestrować, żeby zobaczyć ofertę sklepu! Nie warto zaglądać tam. Szkoda czasu.
LukeO Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Napisano 20 Stycznia 2012 Dzięki za spory odzew Jeśli chodzi o ten sklep, to zainteresował mnie model roweru z poprzednich sezonów "dostępny" w ich asortymencie i dlatego powstał ten temat. Sam nawet nie pamiętam skąd wynalazłem ten link. Jednak po przeczytaniu Waszych opinii nie będę ryzykował pieniędzy i nerwów i poszukam czegoś pewnego.
MrWhite Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Witam, pociągnę trochę dalej temat. Noszę się zamiarem kupna crossa w sklepie internetowym www.rower-sport.pl. Macie jakieś przyjemne bądź mniej przyjemne przygody z tym sklepem? Po części jestem skazany na taką opcję ponieważ posiadają rower w takiej ramie jak chcę (Exquisite 2011 23"). Z góry serdeczne dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam
lukaszooo Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 działalność sklepu o którym jest ten wątek wg mnie jest trochę nie fair wobec kupujących/przeglądających. Wchodząc na stronę sklepu, który kieruje swoją ofertę sprzedaży dóbr do wszystkich, przeglądający ma prawo do zachowania anonimowości, a nie jak jest właśnie w tym sklepie, żeby zobaczyć wogóle co mają to musisz podać swoje dane osobowe. Poza tym grafika i układ sklepu pozostawia wiele do życzenia...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.