revolta Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja Godzinę temu, akkwlsk napisał: ILE?! kurła muszę zacząć ludzi drożej kasować. @revolta krampus ma też geo "suspension corrected", czyli w razie chęci wsadzisz mu uginacz. Ogr jest projektowany pod sztywny, niski wideł Nie chce amortyzacji tylko sztywniak mnie interesuje Cytuj
itr Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Praca widła ze stali czy sztywnego karbonu przy niskim ciśnieniu i sporym balonie nie jest taka oczywista, Porównałem ( podmieniłem na jeden dzień ) w Sudetach zielony widelec z Waszego linku i mój Salsa. ( lżejszy) Surly jest ciężki i nie ze stali tylko ze STALI.... SZTYYYWNY... Różnica sztywność na korzyść Surly była zauważalna... Ten sam rower te same koła. A widelec do Ogra jest przecież niższy! Obawiam się że OGR w secie fabrycznym jest super sztywny. Jeśli rower ma ogarniać płaskopolskę - nie mam zdania, ale jeśli ma jechać po trasach dobrych dla fulla duże kamienie półki zeskoki - Krampus jest sprawdzony... Cytuj
revolta Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Po płaskim , Warmia i Mazury . Szutry , szutry premium , polne drogi , lasy mam chybryde na tą chwilę 1/10 surly 😜 3 Cytuj
rambolbambol Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Wzruszony jestem. Miałem kiedyś Treka Cobię na stalowym sztywnym. Cudownie to śmigało. 1 Cytuj
yakuza79 Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Fajnie się lata na Surly sztywno. Poczciwy Inbred na oponkach 2.35 Spec Fast Track. Myślę tylko nad zmianą tego 9 rzędowego ulepu na Deore 11sp. 3 Cytuj
Simple Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Panowie, mam do oddania Muirwoodsa w rozmiarze M na pełnym deore 2x10 i kołach dt370/wtb i23. Poprzedni model, bodajże 2017-18, ale w bdb+ stanie. Napęd świeżynka, 500km przebiegu. 3 Cytuj
wr81 Napisano Wtorek o 18:48 Napisano Wtorek o 18:48 (edytowane) Nordest , upust 150EUR na ramy stalowe z kodem MTBSTEEL Edytowane Wtorek o 18:49 przez wr81 Cytuj
Roballinho Napisano Środa o 12:26 Napisano Środa o 12:26 To temat w ogóle nie związany z moim zagadnieniem, a wrącz bluźnierczy, ale że przesiadują tu najwięksi fachowcy, zapytam. Czy ktoś ma sprawdzoną oksydę na zimno do aluminium? Ttaką, która nie spłynie wraz z pierwszym deszczem. Ta, którą mam do nierdzewki nie reaguja za bardzo z alu, albo reaguje nie na tyle, żeby dłużej utrzymać czarny kolor. Cytuj
Shiryu Napisano Czwartek o 12:17 Napisano Czwartek o 12:17 Naszła mnie ochota, żeby mojego starego Kandsa przerobić na coś ciut bardziej... stylowego? I wpadła w oko ramka od sąsiada: Rama MARIN sasualito pod koła 28 crmo tange custom gravel bikepacking Supraśl • OLX.pl Myślicie, że warto tak kombinować? A jeśli tak, na jakie problemy się szykować? Cytuj
Sobek82 Napisano Czwartek o 12:55 Napisano Czwartek o 12:55 Kands Maestro z V'ek na Disc 😉 Pozdrow'er😘 Cytuj
Shiryu Napisano Czwartek o 13:45 Napisano Czwartek o 13:45 Paaanie, nie takie rzeczy żeśmy ze szwagrem Tylko nie w tym rzecz. Avidy SD7 i NRX DRL to za dobry towar, żeby leżal i się kurzył 😅 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi