Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na ostatnim zlocie jeździli na Conti race Kingach, połowiczne Mountainy i tak mają 200% więcej bieżnika ...

Btw. na ile nabijasz swoje MK?

• Mod Team
Napisano

Lookas jak z przyjazdem w czwartek ? I od której można się ew. meldować w piątek ?

Możesz jechać w ciemno, kierownik ośrodka poinformowany. Też będę już w czwartek - oczywiście wtedy trzeba dopłacić na miejscu różnicę.

Napisano

Już myślałem że sam będę na Fat Albertach ;) ale widzę że mam wsparcie ;) tylko moje to 2,4 ...

Słuszny rozmiar w góry.

Ja będę miał NN 2.25 - największy sensowny rozmiar do mojego HT. Może jakieś Conti MK 2.2 kupię na tył, bo Nobby już się troszkę zużył i staje się modelem na suche warunki...

Tak czytam te wasze posty, i chyba się skuszę ;) Dalej jest ktoś chętny na Diablaka nocą?

Przyjeżdżaj! Ja niechętny na nocną Babią, ale i tak przyjeżdżaj :)

Oprócz konkursu na gonienie zaDymka w dół, zrobimy konkurs na gonienie bartka_1990 pod górę ;)

Napisano

W kwestii opon . Byłem w zeszły weekend na maxxis DHF 2.35 2-ply. Tył Muddy Mary 2.5 ,no i i zasnejczyłem ,ciśnienie miałem z tyłu ze 2-2.4 :/

Muszę zapodać na tył 2-ply ;)

Napisano

Hm ja stwiedziłem iż na tych Kenda Koyote 26 x 1,95 ( tak naprawdę pewnie są szersze) są zbyt duże opory na asfaldzie. Dla tego założyłem opony cst takie http://allegro.pl/opona-20-x-1-95-cst-do-roweru-gorskiego-terenowa-i2383253748.html tylko że 26' i jest o wiele lepiej , na asfaldzie nie słyszalne w terenie też spoko trzymają i to na nich jadę , kenda koyote pójdą do torby może się na zlocie komuś przydadzą :) więcej info tutaj http://www.forumrowerowe.org/blog/258/entry-466-nowy-bicykl-juz-u-mnie/

Napisano

Bałbym się pojechać w góry na takiej oponie. Dobrze jest mieć dwa komplety opon - niezawodne traktory na góry i coś szybkiego na tereny miejsko-wiejskie.

Napisano

Ja jadę na IRC Mythos XC II przód tył, są pancerne jak cholibka więc nie martwię się o snejki:P

I pisze się asfalt-asfalcie. Taka mała wstawka polska.

Napisano

Ja będę jakimś mutantem, gdyż obuję mego sprzęta w przylepne Maxissy Swampthing :) Były już raz w Beskidach i spisały się wzorowo.

Opona na mokre, ale w alternatywie mam tylko dość używane Karmy, więc wybór jest jasny.

Napisano

Ja będę jakimś mutantem, gdyż obuję mego sprzęta w przylepne Maxissy Swampthing :) Były już raz w Beskidach i spisały się wzorowo.

Opona na mokre, ale w alternatywie mam tylko dość używane Karmy, więc wybór jest jasny.

No nie do końca, wygląda mizernie przy muddy mary 2.5 :) swamphinga miałem z tyłu 2,35 w mieszance 42a ST ,wystarczyło na ~2 miesiące :) Fajna oponka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...