Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kerownik czemi mamy nie dać, w końcu 40 browarów leży w kanciapie... ja trenuję ;).

To dobrze, trenuj trenuj. Ktoś ze Świdnicy musi w końcu być na poziomie :)

Napisano

Mój wyjazd na zlot stoi pod znakiem zapytania z powodu kradzieży roweru :confused: pytam znajomych może ktoś mi pożyczy.

Mam cichą nadzieje, że uda mi się wykombinować jakiś rower

Napisano

Pojechałem do pracy przypiąłem linką do stojaka(za koło i za ramę) a kończąc prace już roweru nie zobaczyłem. Jak na razie poszukiwania roweru na zlot spełzły na niczym. Może ktoś kto jedzie na zlot ma jakiś rower do pożyczenia na zlot??

• Mod Team
Napisano

Właśnie dlatego do pracy ganiam zwykłym bajkiem, a nie ktm'em ;) Przykra sprawa ale trzymam kciuki !!!

Hm ja wogóle nie trenuję , idę na żywioł najwyżej klapnę na najbliższą ławke ; :)

To będzie nas dwóch bo w związku z euro o trening rowerowy ciężko... :/

Napisano

Pojechałem do pracy przypiąłem linką do stojaka(za koło i za ramę) a kończąc prace już roweru nie zobaczyłem. Jak na razie poszukiwania roweru na zlot spełzły na niczym. Może ktoś kto jedzie na zlot ma jakiś rower do pożyczenia na zlot??

Ile masz wzrostu? Mógłbym w sumie Rometa pożyczyć, tylko bez amora :/

Napisano

Ja cały czas walczę ze sobą i nie mogę podjąć decyzji- dojdzie do tego, że braknie miejscówek :D Wersja pesymistyczna, to przyjazd w piątek wieczorem i w niedzielę wieczorem powrót, a optymistyczna, to przyjazd pewnie we czwartek. Niestety zakładam wersję pesymistyczną :(

Napisano

już nie potrzeba. doszedłem do wniosku, że lepiej zacząć zbierać na nowy rower.

Następnym razem NAJPIERW się zastanów, zanim napiszesz !

Napisano

ja jadę na Mythosach 2.1 i wezmę do testowania komplet RoRo 2.1.

Irce sprawdziły się na poprzednim zlocie, tyle że są dosyć wolne na asfaltach, generują dosyć spory opór i ciężko rozpędzić się na nich do prędkości większej niż 50km/h, no ale nie do tego zostały stworzone :).

Napisano

U mnie to samo, ale są w takim "połowicznym" stanie.

Spróbuję je dojechać ;)

Na ostatnim zlocie jeździli na Conti race Kingach, połowiczne Mountainy i tak mają 200% więcej bieżnika ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...