Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[telefony] Wasze komóreczki

445 odpowiedzi w tym temacie

#441 Jango

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 10 postów
  • Imię:Cyprian

Napisano 03 maj 2012 - 12:23

Od 1.5 roku mam LG KP500 Cookie, ale w październiku kończy mi się umowa i węzmę coś nowego

Rowery

• admin

#442 MokryxD

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 106 postów
  • Imię:Piotr
Garaż Rower

Napisano 03 maj 2012 - 12:28

Ja od roku posiadam HTC Desire Z. Na telefon nie mogę narzekać. Do internetu jest super; tylko ta bateria trzyma 1 dzień :verymad: . Na rower też się sprawdza. Nigdy mi nie wypadł z kieszenie, GPS się przydaje i ogólnie to nie mogę narzekać. Jeszcze rok i coś nowego; tylko nie mam pojęcia co :teehee:

#443 edi7777

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 64 postów

Napisano 08 maj 2012 - 22:15

Ja od jakoś ponad roku mam Motorolę Defy - fajna bo też mi już upadła z milion razy i mogę ją myć pod wodą + ma androida więc idzie pograć w Angry Birds;)

#444 sqr

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 107 postów

Napisano 09 maj 2012 - 05:14

Ja od dwóch lat mam Solida B2100, telefon akurat dla mnie :), bardzo fajna jest sprawa z latarką, w nocy chociaż nie muszę nikogo budzić światłem :), do tego mam jeszcze palmtopa FS N560. Na Palmie mam Automape, Mp3, Gry (na nudne wkłady), WiFi itp. Moim zdaniem dobre połączenie choć kieszenie obie zajęte ;].

#445 sp33dy

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 54 postów
  • Imię:Andrzej
Garaż Rower

Napisano 09 maj 2012 - 08:57

Ja od kilku miesięcy mam Samsunga Galaxy S+. Telefon jest znakomity, nie mam z nim problemów.

Rowery

• admin

#446 DuzyMarek

Stały bywalec

• Elita
  • Reputacja: 0
  • 979 postów
  • Imię:Marek

Napisano dziś, 10:04

Nokia Lumia 710 - używam prywatnie od miesiąca.
Knyf jest taki, że jeszcze z pół roku temu zarzekałem się, że nie kupię więcej Nokii :), ale wyszło jak wyszło i muszę przyznać, że nie narzekam.
A wybór wziął się stąd, że czasami jest przekorny - tych co stać chwalą się iPhone'ami, reszta jest zakochana w Androidzie. To ja wybrałem Windows Phone'a :)
Po 2 latach przerwy na rowerze, najwyższa pora trochę pojeździć :)