bikezaglebie Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Ostatnio porobiło się na forum mnóstwo teamów, clubów i innych tematów zrzeszających forumowiczów.W związku z tym proponowałbym stworzyć nowy, osobny dział dla tych teamów by forum rowerowe na max było forum rowerowym na max poruszającym różne tematy a nie tylko teamy cluby itp...Oczekuję opinii forumowiczów...Pozdro
bikezaglebie Napisano 2 Lutego 2006 Autor Napisano 2 Lutego 2006 Czyżbyś nie rozumiał?? jak mam wytłumaczyć coś takiego?? A tak poza tym to twoj post nie zawiera opinii o którą prosiłem
ralf Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 bardzo dobry pomysł, choć wątpie ze zostanie zrealizowany
Szu Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 nie bardzo rozumiem sens takiego czegos. Może przybliżysz mi powód dla którego taki dzial powinien powstac, a moze ja jakis niedomyślny jestem ? aaaa wiem - ze niby może jakies mega wypasne tajemniicze i w ogole taktyki układac - niahch niach hihihihi skrob skrob... <--tego nie brac pod uwage
ralf Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 a zreszta Teamy cluby i inne takie juz dawno są, a jest przeciez mnóstwo innych tematów, moze kolega odwiedził tylko dział: Rowerowe forum na max! :lol: (joke)
thomash Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Na forum jest i tak już bardzo dużo działów więc ten byłby zbędny, mi kluby i rowerowym na maxa! wcale nie przeszkadzają.
BART_osz Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 proponowałbym stworzyć nowy, osobny dział dla tych teamów by forum rowerowe na max było forum rowerowym na max poruszającym różne tematy a nie tylko teamy cluby itp dobry pomysl - byl by mniejszy balagan a tak walaja sie tematy klubow rowerowych i "inne" tematy na przemian. Tylko najpierw trzeba by zapytac modow czy jest szansa na dodanie dzialu "klubowego"
Spider Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Pomysł nie jest zły ,ale wszystko w rękach Miecia ,Dud'a i moderów. :030:
Marc1n Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Teamy, kluby i inne zrzeszenia w oddzielnym dziale - good idea
Kosmita Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Może i dobry pomysł, ale czy konieczny :question:
Root Admin Mieciu Napisano 2 Lutego 2006 Root Admin Napisano 2 Lutego 2006 a niech będzie. Wywale na samym dole forum Kluby, a w nich podfora osobnych marek. Tam bedziecie sie skupiac tylkno na jednej marce klubowej . Zrobcie mi liste tych klubow. Tak przy okazji, ten pomysl moze wypalic i to z hukiem ... z czyms wiekszym niz tylko forum, no ale to w dalekiej przyszlosci.
bikezaglebie Napisano 2 Lutego 2006 Autor Napisano 2 Lutego 2006 Ciesze się że moje zdanie (i wasze) spotkało się z aprobatą.Tych zrzeszeń klubów teamów jest sporo a jeżeli jest sporo podobnych tematów to osobny dział jest rozwiązaniuem oczywistym na każdym forum jakie tylko znam...
BART_osz Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 QL wladza wyraza zgode Klubiki: Leader Fox Team TrekBikeClub <<CROSS - Bike Team>> Gary Fisher MTB Club !!! DunCon NKR - Niszowy Klub Rowerowy Mniejszościowy KLUB użytkowników GT ! Unibike Extreme Team Extreme Kelly's Bicycles Team Giant-the best bikes Club Author Racing Club!! Merida team!! Wheeler team Kona Owners Area Scott Club Dartmoor Section! marin team Chyba wszystkie ??
jelen Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 to zamykac ten temat robic nowy dzial i heja. koniec elo ;]
skrzynia Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Mieciu w "Forum Rowerowe na MAX!" masz przyklejony temat z linkami do poszczególnych klubów
Puma [JFK] Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Mieciu, widze, że zakładasz osobne fora dla każdego klubu. Nie lepiej by było zrobić po prostu 1 forum i po 1 temacie dla każdego klubu? Forum byłoby krótsze a kluby chyba nie potrzebują aż całego forum na własność...
BART_osz Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Forum sie wydluzylo ale to kwestia przyzwyczajenia sie :twisted: Do dzialu Gt ( jezeli zostana te dzialy ) mozna dopisac marke schwinn i moongose - bo to caly czas ta sama firma ( Pacific cycle ) Tak z podzialem na dzialy jest dokladnie jak na forum mtbr.com - mi tam by pasowalo Ale niech racje ma wiekszosc
bikezaglebie Napisano 2 Lutego 2006 Autor Napisano 2 Lutego 2006 Ja uważam że wystarczy dział, a tematy byłyby klubami co pomoże uniknąć bałaganu....
karolyfer Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Ja mam pytanie czemu tematy klubów są zamknięte :?:
mrpawel Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Mieciu sie przejął i przesadził :030: Sam dział 'kluby' by wystarczył, bo tak się straszny syf zrobi znów. W każdym klubie pytania o części, a to samo jest w " Sprzęt, rowery, doświadczenia..." Klubowe tematy mają specyficzny charakter bałaganu i moze niech tak zostanie ?
Twiggy Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Nie lepiej by było zrobić po prostu 1 forum i po 1 temacie dla każdego klubu? Zgadzam się z Pumą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.