Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Domena rowerowimordercy.pl jest wolna, nie myślałeś?

Nie przesadzajmy. Po prostu gdy ogłaszałem wycieczkę bez określania szczegółów kilka razy zdarzało się że dołączały osoby początkujące i uczestnicy dzielili się na dwie grupy - jedni stękali że nie nadążają i bez przerwy wypytywali o sklep, a innych gryzły komary na 5-minutowych postojach przy każdym rozjeździe. Jak powiedział mój kolega na jednej z takich wypraw - "wszyscy będziemy się męczyć".

Umówiłem się z kumplem na sobotę o 9:30 pod Rurą i jedziemy nad Wkrę (ale bez plażowania).

Napisano

Nie przesadzajmy. Po prostu gdy ogłaszałem wycieczkę bez określania szczegółów kilka razy zdarzało się że dołączały osoby początkujące i uczestnicy dzielili się na dwie grupy - jedni stękali że nie nadążają i bez przerwy wypytywali o sklep, a innych gryzły komary na 5-minutowych postojach przy każdym rozjeździe. Jak powiedział mój kolega na jednej z takich wypraw - "wszyscy będziemy się męczyć".

Umówiłem się z kumplem na sobotę o 9:30 pod Rurą i jedziemy nad Wkrę (ale bez plażowania).

Z powodu opadów (a padało głównie na północ od Warszawy) zmieniliśmy plany - 10:00 po praskiej stronie mostu Siekierkowsiego i jedziemy na południe.

Napisano
Ni z gruszki, ni z puszki... Gdzie można kupić ramę Ghost'a? Hanzo, może Ty coś podpowiesz?

Samej ramy oficjalnie nie kupisz. Szukaj czegoś z rozbiórki. Tylko nie wiem czy warto się tak trudzić :)

• Mod Team
Napisano

Nie ładnie tak pisać i usuwać( ?) post!

Wielki Brat ma oko na wszystko ;-)

o mnie chodziło - napisałem i usunąłem a wam na pocztę to poszło :)

a dziubdziulek to się pewnie zarumienił i nie pisze;

co do Ghosta - też bym się nie napalał :)

Napisano
a dziubdziulek to się pewnie zarumienił i nie pisze;

Ci, bo się zamknie w sobie i co mi z Dziubdziulka będzie ;-)

P.S. podobno mu na winiacza polewajom, więc trzeba chłopa czymać za łokieć.

Napisano

Będę coś kręcił, ale z uwagi na wrześniowy powrót do normalności startuję najwcześniej o 19.

Ale wracam ok. 22, więc w międzyczasie mogę się gdzieś podłączyć ;)

Napisano

Przypominam o dzisiejszym treningu mtb o 18 przy południowym wejściu do metra kabaty

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Dzisiaj w ramach treningu o 18 zrobiliśmy pętlę w okół lasku kabackiego oraz jeździliśmy po górce kazoorce. O ile przejazd przez kabackie single był prosty i przyjemny to górka oddzieliła wyjadaczy od amatorów (w tym mnie :) )

Napisano

O 19 będę dopiero ruszał, ale planuję przelot przez Bielana, więc może się spotkamy.

@lukas - planuję, ale o chorej godzinie. Ok. 7:30 spod Kamienia Piłsudskiego albo z Roztoki, jeszcze nie ffiem.

Napisano

Jeśli jest na forum dziewczę, które miało problemy z kołem nad Wisłą po 17tej, to pozdrawiam i dzięki za narzucenie tempa ;)

Napisano

Jakiś lajtowy wypadzik na weekend ktoś planuje? :)

Ponieważ większość forumowiczów innych terenów niż Kampinos nie uznaje, to proponuję w sobotę o 11:00 w Sierakowie.

Na niedzielę już się umówiłem o 9:30 pod Rurą na wycieczkę nad Wkrę (bez plażowania). Oczywiście zapraszam, ale uprzedzam że nie czekamy na tych co nie dadzą znać że jadą.

• Mod Team
Napisano

a ja powiem że właśnie szkolę wam sześciu nastolatków w górach stołowych - prowadzę tu obóz MTB. Niezłe harpagany z nich rosną, może i na jakieś ustawki z wami ich umówię :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...