Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Fenthin Chodziło mi o to że w tym rowerku w zawieszeniu wykorzystany jest materiał który "pracuje". Ale masz rację, błędne porównanie ponieważ ten krążek tu pełni rolę dampera. Mój błąd. Przepraszam :)

Napisano

Haha waży 16gram i ma 4 hamulce,przedni,tylni,lewy,i przedni,szkoda ze lewy nie działa :)

Waga,chyba wykonany z powietrza :)

Haha i jeszcze 6 osób się o niego licytuje :P

Napisano

Kaseta, korba zużyte, więc pewnie na przyszły sezon do wymiany, amor nie powalający na kolana, rama... karbon ... ciekawe ile przejechał. Ja bym uważał z kupnem używanej ramy karbonowej, na której nie wiadomo kto i jak jeździł. Ogólnie 1400 to można za to było dać, jeśli ktoś się uprze, że koniecznie chce mieć karbon.

Napisano

Panowie, jedno, krotkie, wymagajace szybkiej odpowiedzi pytanie - co myslicie o tej aukcji? Cena podejrzanie niska, z drugiej strony zeszlo juz 20 sztuk...

http://www.ebay.de/itm/Suntour-Federgabel-NCX-D-LO-Lite-63mm-schwarz-153mm-Gewindeschaft-/170739578225?pt=Sport_Radsport_Fahrradteile&hash=item27c0df3571&_uhb=1#ht_1542wt_1166

Panowie, jedno, krotkie, wymagajace szybkiej odpowiedzi pytanie - co myslicie o tej aukcji? Cena podejrzanie niska, z drugiej strony zeszlo juz 20 sztuk...

http://www.ebay.de/i...#ht_1542wt_1166

... i zeby nie bylo ze nie wnioslem nic ciekawego do tematu, polecam cyklotur.pl - liczniki Sigmy - w zeszly weekend zakupilem 1609 za 64zl ;-D Maja kilka modeli konkretnie przecenionych.

Napisano

Rura sterowa ma tylko 15,3cm długości. Ramy crossowe i trekkingowe mają przeważnie długą mufę sterową i ciężko będzie taki widelec zamontować.

• Mod Team
Napisano

a zwróciliście uwagę że na nowym interfejsie allegro dział "sport i turystyka" wrzucili do działu "wypoczynek" razem z erotyką :P

Prosta kalkulacja - facet kup sobie rower a przy okazji swojej kobiecie hmmm wibrator :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...