Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Będzie się po mału poprawiać...

Niech jeszcze może trochę osób się dopisze to się UPDATE zrobi i pozmienia to i tamto...

PS

Jeśli coś źle umieściłem to piszcie to do mnie na PW bo szkoda zaśmiecać forum uwagami "że ja to nie tu powinienem być".

Napisano

Juuuz Sie poprawiam:) bo ja tez chce byc umieszczony tam :) Jestem Aparatowym Produkcji:) A dokladniej Obsluguje maszyne do robienia butelek i do klejenia etykiet:) Mowie Wam Pijcie CISOWIANKE :)

Gość BikerFG
Napisano

Duckbill to jeszcze uscisle... mam gtez technika elektronika :P czyli w sumie elektronik i informatyk w jednym teoretycznie, ale praktyczie to informatyk :) zestawienie giciorek

hehe.. Rudi jak to ma komus pomoc to moge pic Cisowianke co mi tam :)

Gość BikerFG
Napisano

Pracownik biura podróży...od dziś :):P:)

to gratuluje, jak jeszcze pracka odpowiada to juz w ogole hameryka.

Napisano

Dziękować, dziękować...!

Odpowiada, bo studiuje w tym kierunku. Tylko, że popyt na podróże w mojej mieścinie mizerny, ale co się naoglądam i pomarzę to moje :D

PS Jakby ktoś potrzebował jakieś wczasy, bilet na cokolwiek (na prom kosmiczny nawet :) ) to uderzać do mnie :D Pomogę, doradzę...

MAM TAKA MALA PROZBE Kupujcie Wode mMineralna CIsowianka Bo wlasnie tam pracuje i dzieki tej firmie bede mial fundusze na leczenie sie Bo chyba mnie dopadla CYKLOZA

No problem. Generalnie piłem nawet tą wodę, ale jak Pani Edyta G. zaczęła ją reklamować, to trochę mi ją obrzydziła :) (Hymnu jej do końca życia nie wybaczę :P )

A tak wogóle Rudi to skoro jesteś z Nałęczowa to czemu Nałęczowianki nie polecasz :):D

Napisano

hehe.. Rudi jak to ma komus pomoc to moge pic Cisowianke co mi tam :)

Noooo kuurde oczywiscie ze pomozesz :) jeszcze jak szepne kierownikowi slowko ze promocje robie to moze jakas premia wpadnie a wtedy zapraszam na browarka :D

No problem. Generalnie piłem nawet tą wodę, ale jak Pani Edyta G. zaczęła ją reklamować, to trochę mi ją obrzydziła :) (Hymnu jej do końca życia nie wybaczę ;) )

No ale mozna jej wybaczyc :) za to reklamowala taka dobra wode :) I tylko tyle Widze plusow w pani G ale to tak na marginesie :)

Napisano

10 lat w E&Y???!!! Ma jeszcze zęby i włosy? Nie budzi się z krzykiem w nocy? :D Wiem coś o tym, bo sam w big4 ;).

Coś w tym jest HMMM

no może nie jest aż tak tragicznie

jak pracowała w E&Y to było spoko ludzie z którymi dało sie zyć

natomiast odkąd A.A. przejęło E&Y (to było właśnie tak nazwę tylko wzięli bo A. A. się skompromitowało)

No i ludzie z A.A. to nie ludzie to cyborgi

IMHO praca w A.A. wynajdowała w ludziach takie qrestwo o jakie siebie nawet nie podejzewali

to był jedyny powód dlaczego moja żona odeszła z tej parszywej juz firmy :)

PODSUMOWANIE na dzień 23.02.2006

Księgowy:

- amoniak

Księgową to jest moja żona. Ja to albo jak jurasek albo technik TV

Napisano

Ja studiuje wychowanie fizyczne, a dodatkowo dorabiam sobie w Coca Coli na 1/3 etatu jako czlowiek zajmujacy sie magazynkiem reklamowym:) Na forum jestem czlowiekiem nowym, ktory poszukuje swojej wymarzonej masynki. Pozdrawiam - Łukasz

Napisano

Ja jak na razie jestem "ustawiaczem maszyn", pracuje w pewnej firmie na dziale wtryskarek, robie a w sumie robimy wszelkie plastikowe elementy do przekaźników i nie tylko zresztą.

Być może przyszły policjant :-), ale to ciche marzenie i jeszcze się zobaczy gdzie mnie los poniesie :-).

Pozdrawiam.

Napisano

Pierwsza praca to był rozwoziciel dostawca okragłego ciasta :P [znaczy sie "kurier" w PizzaHut]

Potem było niezwykle odpowiedzialne i nuuuudne pilnowanie lokalnego parkingu. A w te wakacje prawdopodobnie bede smigał jako kurier, ale tym razem już rowerowy [a jesli pójdzie duzo lepiej niż zakładałem to może nawet i samochodowy].

Napisano

Ja też, jak większość, nie mam pracy związanej z rowerem. Chyba żeby zaliczyć to, że dojeżdżam do niej na biku. :)

Pracuję jako magazynier.

Napisano

Z zawodu konstruktor (niestety nie rowerów) a pracuję TU

Że by nie było, że moja firma to tylko samochody i autobusy to zajrzyjcie TU

Napisano

Szkoła średnia - technikum geodezyjne - rok czasu pracowałem w zawodzie (wtedy kupiłem mojego bike'a). Potem były studia w Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni i od 4 lat jestem żołnierzem zawodowym - obecnie porucznik marynarki.

Pracuję tu:

1353553222be.jpg

A to ja w pracy - psiak w drodze z Kanady do Irlandii 08.2004r.:

1232334222nh.jpg

Rower pływa ze mna :mellow:

Napisano

Dzięki. Iskra to żaglowiec szkolny MW. Pływamy ze studentami z Akademii Marynarki Wojennej. Taką robotę trzeba lubieć bo czasami bywa ciężko - np. w sztormie, ale to akurat lubię. Im gorsza pogoda tym lepiej się czuję i bardziej chcę pływać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...