Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To aplikacja której używam w pracy - w Tepsie, do obsługi klienta. Jak dzwonisz na Błękitną Linię pod 9393 i zgłaszasz jakiś problem, reklamację, albo zamówienie na coś - to właśnie w tym programie wszystko jest rejestrowane - najpierw Twoje zgłoszenie a potem jego realizacja :)

Napisano

Absolwent 3 roku jedynego gimnazjum w mojej miejscowoście, co się nazywa Rudka i 80% notek o niej jest przekręcone na Rutka, czy Ródka :)

Najbliższa przyszłośc: Liceum w B-stoku, takie w którym nie ma chorej rady pedagogicznej. Najprawdopodobniej podania do 2,4 i 8LO :) Raczej profil biologiczno-chemiczny :D

Zawód: Tutaj mam duże rozterki, wchodzi w gre kilka rzeczy: Weterynarz, Mikrobiolog, Kurier rowerowy, Pracownik w czymś pokroju Zoo. Oraz największe marzenie, czyli pracownik w sklepie rowerowym :arrow: tutaj wpadać :arrow: http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=9857

PS. Miałem także abstrakcje, takie jak skończenie filozofii i psychologi, bo bardzo dużo uczy o człowieku i rozwija umysł, ale coś nie widzę się w żadnym zawodzie po tym :)

Gość BikerFG
Napisano

Pewnie byl w tym kiepski :)

Kiepski to moze byc Waldek albo Ferdek.

Napisano

Jack Danniels - do niedawna projektant/modelarz/lakiernik w studio stylizacji samochodów

Obecnie drajwer na usługach agencji reklamowej (Graber, może w Twojej :question: :034: )

Napisano

Obecnie pracuje jako mechanik i konserwator maszyn papierniczych , no i kończę studia na wydziale Prawa i Administracji na UWM w Olsztynie. A w przyszłości zobaczymy, jak na razie robota mi się bardzo podoba, może brudna, ale bardzo dużo uczy. Chłop przecież na mechanice znać się musi.

Napisano
To pisaliśmy my: Ecia - grafik komputerowy (specjalność: kreskówki animowane)

Eciu to widzę że podobne zajęcię jest Naszą mocną stroną - dla mnie też kreskówki to życiowa pasja i czasami pozwala mi to dorobić (flash, plakaty imprez itp.) może troszkę inne gatunkowo - bo ja tworzę bardziej ubarwione w detale ale nadal komiksowe (często manga) ;) ostatnio też wychodzi troszkę 3D ;) - agencja reklamowa to tylko (mam nadzieję) chwilowe zajęcie - trochę za mało kreatywna ta praca ;)

stasiek nie ma dokładnie określonej normy jaką musi spełniać grafik - zależy gdzie co dokładnie chcesz robić... ważne jest by posiadać umiejętności posługiwania się jak najszerszym dostępnym oprogramowaniem... ważna jest pracowitość i kreatywność (bez tego znajomość progsów nie pomoże)... najlepiej mieć jeszcze jakiekolwiek pojęcie, podstawy i predyspozycje związane z szeroko pojętą sztuką :( czyli w skrócie - nie zawsze na kompie - grafik to przede wszystkim plastyk na realu :D pzdr

P.S. chłopaki wcześniej wspominali o różnicy między grafikiem a artystą grafikiem - zgadzam się z Wami - znam wieli grafików komputerowych w agencjach którzy działają jak maszynki :P a po wyjściu z pracy już nie czują się GRAFIKAMI :) - jakoś chyba do nich nie należę :) bo w domu dopiero budzi się kreacja :)

Napisano

No to ja też się podzielę moją metryką ;)

Tak ogólnie to studiuję... obecnie na dwóch kierunkach..

1) 2. rok, budownictwo, Wydz. Inżynierii Lądowej PK

2) 1. rok, inżynieria środowiska, Wydz. Górnictwa i Geoinzynierii AGH

Praca to tak dorywczo.. roznosiłem ulotki ale się sypło i jest bida ;):D nie będzie Marzocha na ten sezon :/

Napisano

Witam bikerów!

Taaa... jesli chodzi o mnie, to od kilku lat M_ogę G_ówno R_obić (kier: marketing i zarzadzanie, spec: zarzadzanie przedsiebiorstwem w WSB u mnie w miescie...). Poki co, zapieprzam u przyszlego :P tesciunia w hurtowni kaset audio-wideo, baterii, akumulatorkow konsumenckich etc w Katowicach. Jestem w sumie "od wszystkiego" - glownie fakturuje podmioty, nadzoruje zaopatrzenie i biuro oraz przyjmuje dostawy (kawe szefunciowi tez czasem parze - jak mnie przekupi ciasteczkiem... wedlowskie Delicje Rulezzzz! :lol: I, generalnie, tyle. W niedalekiej przyszlosci z moją Lady zamierzamy wystartowac na wlasny rachunek... Sie zobaczy czy wyjdzie :eek:

Tooreck: zdaje sie, ze miales kupe ciezkiej roboty po tym przedwczorajszym wypadku w hali katowickich targow :) Wspolczuje wszystkim, ktorych ta tragedia dotknela!

KAZUMI: z racji mojego hobby, jestes w stanie mi polecic jakas NAPRAWDE DOBRA ksiazke o fotografowaniu??? Jestem (a jakże!) amatorem z Canonem EOS 300 (stare lustro, ale niezle mozliwosci). Z gory dzieki!

Lukav: zapraszam serdecznie do Merida Owners Club :P (jesli jeszcze nie zagladales...)

Pozdro dla wszystkich wyjadaczy! Starych i mlodych! :)

Napisano

========================================================

1.6 - miesięcy siedzenie na dupie i czekanie na sezon....

2.Następne 6 miesięcy - dorabiane w sklepie rowerowym {niestety na czarno :025: }

3.Sobota - Niedziela = szkoła

========================================================

Gość Michi23
Napisano

technik ekonomista, technik informatyk, student Zarządzania i Marketingu, samodzielny informatyk okręgowy w dużym Towarzystwie Ubezpieczeniowym... to tak w skrócie :lol:

Napisano

Student pierwszego roku (Stosunki Międzynarodowe DSWE-Wrocław).

Jeśli wszystko wypali od następnego roku przewodnik sudecki :)

Napisano

ja także sobie studiuje na AP :) pedagogika spec. wychowanie obronne i wychowanie fizyczne :) dodatkowo dorabiam sobie w komisie komórkowym :)

Napisano

student 2 roq informatyki na pwr.

jak to sie mowi teraz ładnie -dżobuje se czasem robiąc projekty graficzne(zadna grafika bo ze mnie grafik niespecjalny - wrodzone kalectwo plastyczne co jest dziwne bo oprocz mnie w rodzinie wszysscy uzdolnieni plastycznie :| )

Zukunft: sie obaczy ale nic z grafiką :) - chociaz nikt nie zna swojej fjuczer :)

Napisano
A jest tu ktoś po Automatyce i Robotyce lub w trakcie, i jaki zawód wykonuje po tym ?

Kumpel jest po tym, skonczyl ten kierunek na Polibudzie Szczecinskiej, wiem ze swego czasu projektowal na kompie (AutoCad) formy wtryskowe i pisal programiki pod maszyny sterujace procesem wytwarzania . srednio zarabial z tego co sie orientuje i chyba zmienil branze.

ja - na przyklad - jestem na X sem Automatyki i Robotyki :033:

praca tez jest - CNC uruchomienia, obsługa, serwis.

FERRER - ślę ukłony :P

a kolega co to "kiepsko zarabial" musial jednak byc kiepski........

pozdrowko

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja jestem na trzecim roku gimnazjum 28 w Gda planuje LO 8,9,15 profil klasy biol-chem lub mat-inf a pozniej to sie zobaczy. Zyje chwilą i czekam na wakacje :P

Napisano

hahha dobre! ;]

taaa... :) Gdzies tu widzialem jeszcze, nie wiem czy wypowiedz tego samego goscia, ale ze w gimnazjum pisal kolokwium :D

Natomiast co do mnie, to:

- jestem na drugim roku SII

- pracuje w sklepie z replikami broni :>

@McNacky, szkoda, ze nie masz Mgr Inż., bo wtedy Moglbys Gowno Robic I Niezle Życ ;) A tak.. tylko gowno robisz :) pozdrawiam

Napisano

I L.O. Gorzów Wlkp. :D klasa maturalna, o profilu humanistycznym, wiec teoretycznie wlasnie sie ucze :D

A potem? Dwie opcje - leśnictwo lub szkoła aktorska (wprawdzie nie mam szans się dostać, ale żałowałbym jakbym nie spróbował ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...