Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja prowadzę szkolenia AT, i kursy przetrwania w jednostkach specjalnych praca fajna i ma dużo plusów o których nie wypada pisać

Minusy to że 80% czasu poza domem poza PL :)

Napisano

Od poniedziałku do piątku występuję w roli mechanika lotniczego na Warszawskim Okęciu, natomiast w soboty i niedziele jako pilny student w murach Akademii Obrony Narodowej na Wydziale Zarządzania o specjalności Zarządzanie Lotnictwem...

Rocky,na którym roku jesteś?Z tego,co piszesz wynika,że "wieczorowo" uczęszczasz?Mam brata na Zarządzaniu Lotnictwem,jest na II roku ;)

Napisano

Analityk, co w moim przypadku oznacza mniej-więcej 80% statystyk, 10% informatyk, 5% ekonomista i 5% finansista :icon_wink:

A związany jestem (finansowo, nie emocjonalnie) z ruchem SKOK-owskim.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

technik serwisu w autoryzowanym serwisie Canon'a - głównie produkty i rozwiązania dla biznesu,czarno-białe i kolorowe powyżej 30kopii na min ale zdarzają się też jakieś faxy, czasem trafię drukarę. Wcześniej również Canon ale inna firma, i był jeszcze HP i Sharp:)pozdrower

• Mod Team
Napisano

evo07 szkoda że wcześniej nie wiedziałem bo bym Ci podrzucił mojego wysłużonego, uszkodzonego Canona i250 :icon_wink: To chyba jakieś zboczenie, bo jak napisałeś o serwisie Canon'a to od razu pomyślałem o marce Cannondale :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...