Specjal Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 Pracownik biurowy, że tak powiem. Gdyby nie to, że do pracy muszę przychodzic w gajerku, to dojeżdżałbym moim ścigantem
adii22 Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Robię w szkolnictwie, mianowicie uczę się w 1 klasie technikum Technik informatyk:D Ciekawe, co z tego wyniknie.
Emo Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Pracuję w sekretariacie szpitala, poza tym jestem matką, żoną i bikerką ma się rozumieć. Pozdr.
soliner Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Trzecia klasa Technik pojazdów samochodowych, niezbyt pilny uczeń bo i tak rower jest najważniejszy
premier2 Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Witam, kiedyś sporo w różnych firmach, głownie jako sprzedawca, potem pracowałem jeszcze w biurze, jako pracownik administracji. Obecnie pracuję w firmie drogowej i buduję drogi. A konkretnie to zasuwam po nich walcem . Staram się, jak mogę, aby były gładkie, bo posiadam również szosę i kocham gładziutką nawierzchnię
mati199 Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 premier2 Pracujesz może teraz w Tomaszowie Maz ?
soliner Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Premier to zawitałbyś z tym walcem na południowe podkarpacie, tez bym chętnie pojeździł po gładkiej nawierzchni
premier2 Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Pracuję w Łodzi, tzn w łódzkiej firmie, ale koło Tomaszowa też coś robiliśmy. soliner no to załatw jakiś przetarg w gminie, a ja już sobie załatwię delegację
borowka Napisano 25 Listopada 2009 Napisano 25 Listopada 2009 szkoła ale chciałbym zostać architektem lub inżynierem
PiPoLiNiO Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Wychowawca w Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym:)
Grzeniu Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Uczeń 2 kl. liceum, tzw."humanus" . W przyszłości chciałbym dostać się na Akademię Obrony Narodowej,kierunek Bezpieczeństwo Narodowe.Po ukończonych(z Boża pomocą) studiach, chciałbym znaleźć sobie jakieś miejsce w MON-ie (lubię świeże powietrze,to czemu nie poligon ;P ), lub pracować w instytucji związanej z obronnością naszego pięknego kraju.
RAFI1784 Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Kierownik sektorów Rpwery/ Rolki/ Bieganie/ Chodzenie w DECATHLON Zakopianka
Mod Team michuuu Napisano 2 Lutego 2010 Mod Team Napisano 2 Lutego 2010 Inżynier mechanik spec.budowa maszyn, obróbka skrawaniem. Pracuję w zawodzie - buduje maszyny - "prywaciarz"(tak kiedyś określano własny biznes)
Sol Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Zawodowy kłamca albo krwiopijca - w powszechnym mniemaniu of koz
Kamil515 Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Uczeń 2 gim : ((( = bardzo mało kasy na bike :) , ale 2 lata temu dostałem stypendium ( 130 zł ) i pamietam, że kupiłem sobie wtedy koszyk na bidon, pompkę i torebkę podsiodłową. Byłem z siebie wtedy bardzo dumny
Rocky Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Od poniedziałku do piątku występuję w roli mechanika lotniczego na Warszawskim Okęciu, natomiast w soboty i niedziele jako pilny student w murach Akademii Obrony Narodowej na Wydziale Zarządzania o specjalności Zarządzanie Lotnictwem...
Mod Team Odi Napisano 2 Lutego 2010 Mod Team Napisano 2 Lutego 2010 Aktualnie niestety jestem wykładowcą. Wykładam spożywkę/warzywa w markecie Piotr i Paweł
Biera Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 hehe Odi, Ty to już nie pierwszy raz, widzę że lubisz tę robotę? pamiętam Twoje przeboje z maluszkiem jeszcze:D
Mod Team Odi Napisano 3 Lutego 2010 Mod Team Napisano 3 Lutego 2010 Tjaaa robię to z pasji, tam czuję się spełniony Cholera a jak za pierwszym razem się zwalniałem to mówiłem sobie "nigdy więcej". No i masz Ale szukam czegoś bardziej normalnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.