Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pracuję w sekretariacie szpitala, poza tym jestem matką, żoną i bikerką ma się rozumieć. :)

Pozdr.

Napisano

Witam,

kiedyś sporo w różnych firmach, głownie jako sprzedawca, potem pracowałem jeszcze w biurze, jako pracownik administracji.

Obecnie pracuję w firmie drogowej i buduję drogi.

A konkretnie to zasuwam po nich walcem :thumbsup:. Staram się, jak mogę, aby były gładkie, bo posiadam również szosę i kocham gładziutką nawierzchnię :)

Napisano

Pracuję w Łodzi, tzn w łódzkiej firmie, ale koło Tomaszowa też coś robiliśmy.

soliner no to załatw jakiś przetarg w gminie, a ja już sobie załatwię delegację :P

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Uczeń 2 kl. liceum, tzw."humanus" :voodoo:. W przyszłości chciałbym dostać się na Akademię Obrony Narodowej,kierunek Bezpieczeństwo Narodowe.Po ukończonych(z Boża pomocą) studiach, chciałbym znaleźć sobie jakieś miejsce w MON-ie (lubię świeże powietrze,to czemu nie poligon ;P ), lub pracować w instytucji związanej z obronnością naszego pięknego kraju. :wallbash:

• Mod Team
Napisano

Inżynier mechanik spec.budowa maszyn, obróbka skrawaniem. Pracuję w zawodzie - buduje maszyny - "prywaciarz"(tak kiedyś określano własny biznes)

Napisano

Uczeń 2 gim : ((( = bardzo mało kasy na bike :) :) :):D, ale 2 lata temu dostałem stypendium ( 130 zł ) i pamietam, że kupiłem sobie wtedy koszyk na bidon, pompkę i torebkę podsiodłową. Byłem z siebie wtedy bardzo dumny :)

Napisano

Od poniedziałku do piątku występuję w roli mechanika lotniczego na Warszawskim Okęciu, natomiast w soboty i niedziele jako pilny student w murach Akademii Obrony Narodowej na Wydziale Zarządzania o specjalności Zarządzanie Lotnictwem...

• Mod Team
Napisano

Tjaaa robię to z pasji, tam czuję się spełniony :) Cholera a jak za pierwszym razem się zwalniałem to mówiłem sobie "nigdy więcej". No i masz :P Ale szukam czegoś bardziej normalnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...