sabotagedsc Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 technik elektronik, obecnie student 1 roku informatyki . Pracuje jako kierownik magazynu i jak mi sie nudzi to czyszcze rowerek w lecie dodatkowo łaże na truskawki dorabiać .
tobo Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 nauczyciel, korepetytor, przedstawiciel handlowy
Kamil_ Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 Uczeń 2 klasy LO, profil socjo-historyczny
Krezystof Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Dużo licealistów heh, szkoda, że jak już nie P.S To nikt nic nie wie o tej logistyce?
GdyniaBiker Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Dużo licealistów? Uczeń 1 klasy LO na profilu Biol-Chem
kello Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 to ja kontynuuje tradycje rowerzystow zwiazanych z IT IV rok Telekomunikacji na ETI + 0,5 etatu w firmie budujacej stacje bazowe. Dbam o to, zebyscie mieli jak dzwonic tymi swoimi komorkami
MarcinGoluch Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Sędzia piłki nożnej od lat 9 a na codzień Specjalista ds. Marketingu w firmie produkcyjnej zajmującej się obróbką mechaniczną stali, żeliwa i wszystkie co nam wpadnie w łapy!
Biera Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 student I roku Turystyka i Rekreacji na AWF w Poznaniu ' Tobo czego uczysz?
Mod Team Pixon Napisano 6 Lutego 2008 Mod Team Napisano 6 Lutego 2008 Właśnie Tobo powiedz co tam wykładasz , tylko nie mów że chemię.........................w hipermarkecie (bez obrazy oczywiście taki żarcik mi się przypomniał) Ja to PŁ Inżynieria środowiska I rok dziennie. Interesujący kierunek, niestety jak to na politechnice byw najpierw trzeba przebrnąć przez matmę i fizykę i inne techniczne przedmioty
celciusz Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Witam. Z zawodu jestem monterem i serwisantem urządzeń klimatyzacjno-wentylacyjnych. Praca najgorsza w okresie letnim robi się gorąco wszyscy chcą klime, rowerem jeździć nie ma kiedy, jedynie na montaże , a reszta ekipy dojeżdza autem co ciekawe przewaznie jestem pierwszy Pare fotek. Ja na rusztowaniu przystępuje do wieszania agregatu na łapach. Na dachu - wciągam narzędzia potrzebne do pracy, m.in też agregaty 40-50kg cięższe w dwóch. Zamontowane, gotowe już do pracy agregaciki zewnętrzne. Zdjęcie zrobione z podnośnika koszowego wykonane podczas montażu wentylacji. Z podnośnika montowałem kanały wentylacyjne. W lewym górnym rogu widać mój rowerek - dojeżdzam na miejsce pracy przebieram się i do roboty Pozdrawiam heheh jakbym siebie widzial robie to samo co kolega
Selvan82 Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 U mnie się sporo pozmieniało i najpierw z działu reklamacji TP przeszedłem do firmy sprzedającej sprzęt biurowy (Handlowiec IT), potem byłem kierowcą busa i jeździłem do Holandii oraz Belgii. Następnie jeździłem po Polsce i podpisywałem umowy z funduszem emerytalnym a obecnie po kolejnej zmianie miejsca pracy jestem Koordynatorem ds. transportu międzynarodowego w jednej z firm przewozowych. Praca niemal przez 7 dni w tygodniu czego wynikiem jest brak wolnego czasu... Ciekawe jest jak wiele może się wydarzyć w życiu człowieka podczas zaledwie jednego roku
Krezystof Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 student I roku Turystyka i Rekreacji na AWF w Poznaniu Mam kumpla z którym siedze w Poznaniu, jak sa zajecia i tez na tym wydziale i na I roku, z Leszna, z której grupy jestes?
skjaatel Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 W dzień, w weekendy student resocjalizacji, a w nocy... Barman w największej mordowni w Elblągu... Pomyślcie co to dla starego metala pracować w dyskotece z "jesteś szalona" itd...
Moloch Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 A jest tu ktoś po Automatyce i Robotyce lub w trakcie, i jaki zawód wykonuje po tym ? W wielkich bólach zostałem mgr inżem automatykiem... ale pracuję jako admin systemu IT w firmie ubezpieczeniowej.
Biera Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Mam kumpla z którym siedze w Poznaniu, jak sa zajecia i tez na tym wydziale i na I roku, z Leszna, z której grupy jestes? 7 grupa:)
Ceber Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 studiuje i zapier...am w szpitalu - fizjoterapeuta
Wojtek92 Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 A ja zaczynam naukę w pierwszej klasie liceum na wydziale muzyki rozrywkowej w Poznańskiej Ogólnokształcącej Szkole Muzycznej II st. im. M. Karłowicza - profil - kontrabas jazzowy.
1415chris Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 To ja prawie jak Ceber, tylko ze studia wlasnie skonczylem (mba), i nie zapier..... ale sie opier.....am w brytyjskim szpitalu jako management accountant. I mnostwo czasu na rowerek, surrey hills (cos podobnego do naszej jury tylko ze wieksze przewyzszenia)
Mod Team durnykot Napisano 18 Sierpnia 2008 Mod Team Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja trwonie swój cenny czas jako Senior Leader magazynów wejściowych w koncernie produkującym sprzęt elektroniczny. Czyli logistyka tylko troche inaczej.
Morpheo Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 Student ekonomii na UWr. Od października I rok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.