Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

technik elektronik, obecnie student 1 roku informatyki . Pracuje jako kierownik magazynu i jak mi sie nudzi to czyszcze rowerek :) w lecie dodatkowo łaże na truskawki dorabiać .

• 4 tygodnie później...
Napisano

to ja kontynuuje tradycje rowerzystow zwiazanych z IT ;)

IV rok Telekomunikacji na ETI + 0,5 etatu w firmie budujacej stacje bazowe. Dbam o to, zebyscie mieli jak dzwonic tymi swoimi komorkami :)

• Mod Team
Napisano

Właśnie Tobo powiedz co tam wykładasz :), tylko nie mów że chemię.........................w hipermarkecie (bez obrazy oczywiście taki żarcik mi się przypomniał)

Ja to PŁ Inżynieria środowiska I rok dziennie. Interesujący kierunek, niestety jak to na politechnice byw najpierw trzeba przebrnąć przez matmę i fizykę i inne techniczne przedmioty :)

Napisano
Witam.

Z zawodu jestem monterem i serwisantem urządzeń klimatyzacjno-wentylacyjnych.

Praca najgorsza w okresie letnim robi się gorąco wszyscy chcą klime, rowerem jeździć nie ma kiedy, jedynie na montaże :P, a reszta ekipy dojeżdza autem co ciekawe przewaznie jestem pierwszy :)

Pare fotek.

f5bb343eb9e66c25.jpg

Ja na rusztowaniu przystępuje do wieszania agregatu na łapach.

eb6f0db91e08ea1b.jpg

Na dachu - wciągam narzędzia potrzebne do pracy, m.in też agregaty 40-50kg cięższe w dwóch.

17acc34ea853e5b2.jpg

Zamontowane, gotowe już do pracy agregaciki zewnętrzne.

8876026f409f5fb8.jpg

Zdjęcie zrobione z podnośnika koszowego wykonane podczas montażu wentylacji. Z podnośnika montowałem kanały wentylacyjne. W lewym górnym rogu widać mój rowerek - dojeżdzam na miejsce pracy przebieram się i do roboty :)

Pozdrawiam :)

heheh jakbym siebie widzial robie to samo co kolega

Napisano

U mnie się sporo pozmieniało i najpierw z działu reklamacji TP przeszedłem do firmy sprzedającej sprzęt biurowy (Handlowiec IT), potem byłem kierowcą busa i jeździłem do Holandii oraz Belgii. Następnie jeździłem po Polsce i podpisywałem umowy z funduszem emerytalnym a obecnie po kolejnej zmianie miejsca pracy jestem Koordynatorem ds. transportu międzynarodowego w jednej z firm przewozowych. Praca niemal przez 7 dni w tygodniu czego wynikiem jest brak wolnego czasu... Ciekawe jest jak wiele może się wydarzyć w życiu człowieka podczas zaledwie jednego roku :devil:

Napisano
student I roku Turystyka i Rekreacji na AWF w Poznaniu

Mam kumpla z którym siedze w Poznaniu, jak sa zajecia i tez na tym wydziale i na I roku, z Leszna, z której grupy jestes? :)

Napisano

W dzień, w weekendy student resocjalizacji, a w nocy... Barman w największej mordowni w Elblągu... Pomyślcie co to dla starego metala pracować w dyskotece z "jesteś szalona" itd...

Napisano
A jest tu ktoś po Automatyce i Robotyce lub w trakcie, i jaki zawód wykonuje po tym ?

W wielkich bólach zostałem mgr inżem automatykiem... ale pracuję jako admin systemu IT w firmie ubezpieczeniowej.

Napisano
Mam kumpla z którym siedze w Poznaniu, jak sa zajecia i tez na tym wydziale i na I roku, z Leszna, z której grupy jestes? <_<

7 grupa:)

• 6 miesięcy temu...
Napisano

A ja zaczynam naukę w pierwszej klasie liceum na wydziale muzyki rozrywkowej w Poznańskiej Ogólnokształcącej Szkole Muzycznej II st. im. M. Karłowicza - profil - kontrabas jazzowy. :rolleyes::)

Napisano

To ja prawie jak Ceber, tylko ze studia wlasnie skonczylem (mba), i nie zapier..... ale sie opier.....am w brytyjskim szpitalu jako management accountant. I mnostwo czasu na rowerek, surrey hills (cos podobnego do naszej jury tylko ze wieksze przewyzszenia) :)

• Mod Team
Napisano

Ja trwonie swój cenny czas jako Senior Leader magazynów wejściowych w koncernie produkującym sprzęt elektroniczny. Czyli logistyka tylko troche inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...