Skocz do zawartości

[zakupy cz2] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś troche zakupów ciuszkowych w lidlu: spodnie odpinane, szorty, dwie koszulki, kutrka; do tego pompka, zestaw narzędzi (chyba z poprzedniego rzutu) i kask. Kupiłem też buty SPD DMT Escape i bloczki Shimano.

Napisano

Pare rzeczy z promocji Lidla

-Spodnie dlugie

-Kurtka

-Bluza dlugi rekaw

-Zestaw oswietlenia

-Zestaw rogow i chwytow na kierownice

-Skarpetki

Do tego mierzylem kask, ktory po chwili kupilem w necie o 100zlt taniej, wiec czesc odziezy tj. by mi sie zwrocila :icon_wink:

Napisano

Detka Rubena 10zł, opona Rubena 27' 1 1/4 24zł, klocki hamulcowe za 4zł, łożyska do suportu za 2zł, łańcuch Ventura za 20zł (nie chciałem już męczyć korby i wolnobiegu starym łańcuchem, na szczęście nowy od razu zadziałał).

Napisano

Zmieniłem dziś to badziewie, które udawało że świeci (z przodu) na Sigmę Pava. Różnica... mocno zauważalna :) Do tego przy okazji kupiłem sobie czapkę pod kask. Robi się coraz zimniej o 6 rano ;)

P.

Napisano

zestaw (manetki + przerzutka tylna) sram x-4. Moje stare manetki gripshift sram plasma padły i postanowiłem przetestowac wkoncu trigery. na razie na najniższej grupie bo kasy nie miałem. Do wiosny na x-4 a potem może x-7 / x-9

noi do tego dokupiłem chyty neoprenowe boplighta niebieskie

Napisano

Caly osprzet shimano xt poza hamulcami, hamulce slx rama rockrider 8xc, felgi szprychy nyple dt swiss czyli zlozylem caly nowy rower

teraz kolej na amor ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...