Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam nadzieję że i tym razem Grabarz przybędziesz bo kto nas tym razem późno przybyłych w pokoju pochowa ;).

Napisano

Z chęcią wybrałbym się na taki zlot. Niestety, wiek, kondycja oraz brak sprzętu mi nie pozwala. Nic, tylko czekać na relacje, ale to jeszcze mamy czas. ^ ^

Napisano

Rower można na ten weekend pożyczyć, na poprawienie kondycji masz ponad 3 miesiące, do tego będą na pewno grupy o różnych potrzebach kręcenia i zaawansowania, więc będzie można się zorganizować. Każdy jest mile widziany :)

Napisano

To weź tatę ze sobą...

dziś przelewam za kolejnego kumpla, jeździł tyle co nic ale bedziemy walczyć z nadwagą od przyszłego tygodnia i na zlot forma będzie (o ile nie stracimy jej na dotarcie do schroniska jak ostatnio hehe, ale złoty płyn wieczorem przywrócił moc)

To weź tatę ze sobą...

dziś przelewam za kolejnego kumpla, jeździł tyle co nic ale bedziemy walczyć z nadwagą od przyszłego tygodnia i na zlot forma będzie (o ile nie stracimy jej na dotarcie do schroniska jak ostatnio hehe, ale złoty płyn wieczorem przywrócił moc)

Napisano

a mam takie pytanie, jedzie ktoś z warmi i mazur ?

Chętnie bym pojechał ale samemu nie chce mi się tłuc pkp itp.

Gdyby zebrało się 2 osoby można by było wtedy pojechać samochodem

Napisano

Rozumiem że Ty wtedy byś brał samochód? Jak tak to myślę, że z dodatkową osobą nie byłoby problemu. Ew. zawsze kogoś możesz zawinąć po drodze. Daj najlepiej jakieś info na forum regionalnym.

Napisano

coś ta lista wolno rośnie, pomimo zamiaru codziennej aktualizacji;

najwyżej będzie to kameralne spotkanie najwierniejszych ;)

Napisano

najwyżej będzie to kameralne spotkanie najwierniejszych ;)

Witam.

No nie tak do końca bo ja będę pierwszy raz, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie jak "najwierniejszego".

Napisano

Spokojnie będzie trochę nowych, będzie kto miał po piwo latać ;).

Spoko żart. Wszyscy mile widziani. Na II Zlocie pojawiła się naprawdę fajna nowa ekipa i liczę że teraz też będzie lux.

Mnie już skręca i czekam z niecierpliwością :).

Pozdrawiam

Marcin

Napisano

A ja myślałem że najmłodsi będą latali po piwko a tu podejście falowe :icon_wink:

Napisano
najwyżej będzie to kameralne spotkanie najwierniejszych

Witam.No nie tak do końca bo ja będę pierwszy raz, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie jak "najwierniejszego".

Brzmi jak jakaś sekta.

A co, musisz przejsć inicjację - wykonać obrót na rowerze o 666 stopni B)

• Mod Team
Napisano

Będę pierwszy raz. Biorę 0,50zł od butelki/puszki :D

Napisano

Ba! Nie tylko będzie miał kto latać, ale i spożyć będzie komu ;)

Muszę skombinować extrawheela i będę śmigał za 0,44zł :devil:

Za mną pierwsza regularnie przejeżdżona zima, a to oznacza, że nie tylko degustacja lokalnych browarów będzie zajmować mój czas, ale i wjechać tu i tam mi się uda. Uwielbiam eksplorację nowych terenów :thumbsup:

Napisano

W zeszłym roku, to pewnie byś znalazł sporo chętnych na taką usługę. 1-go dnia zapomniałem wtaszczyć piwa do schroniska, na szczęście współlokatorzy mieli większe zapasy. Warunek był tylko jeden - pożyczone piwo dostarczę jutro na górę :), co nie było najprzyjemniejszą czynnością po całym dniu jeżdżenia po górach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...