Stachmaister Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Aktualnie z rockraidera 9.1 przesiadłem się na takie nieokreślone coś http://www.forumrowerowe.org/topic/75288-rower-ns-society/page__p__756196#entry756196 ale na żadnym innym rowerze tak wygodnie mi nie było
Mod Team Odi Napisano 1 Lutego 2011 Mod Team Napisano 1 Lutego 2011 Przelew właśnie poszedł. Kumpel (Speq) wpłaci po weekendzie.
szczerb Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Tak, tak, tak, jadę, jadę, jadę xD Jak już wydobyłem z siebie ten nieco stłumiony (czytaniem 13 strony tematu) zachwyt, to: 0. Przede wszystkim czy ja jakimś cudem przegapiłem numer konta czy mam sobie odgrzebać z zeszłego roku? 1. Gdzieś tam kilka stron temu było coś o śniadankach i chyba jakichś negocjacjach...skoro już wpłacacie to znaczy, że sobie darowaliśmy temat? 2. Chętnie się komuś wbiję do samochodu ;] (ruszam z Łodzi zasadniczo...) 3. Najprawdopodobniej przedłużę wyjazd o jeden/kilka dnia w obie strony (najlepiej). Ktoś poza Premierem jeszcze taki chytry uczynek planuje?
Mod Team safian Napisano 1 Lutego 2011 Mod Team Napisano 1 Lutego 2011 No, pieniążki doszły, więc teraz tylko czekać do lipca i składać sprzęt @UP, nr konta w oddzielnym temacie : http://www.forumrowerowe.org/topic/81361-trzeci-zlot-zapisy-lista-uczestnikow/ W jaki sposób planujecie przedłużyć, że siedzicie tam 5 dni? W sumie niegłupi pomysł ^^
szczerb Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Dzięki za link. Kasa przelana safian, ja zamierzam z odpowiednim wyprzedzeniem stwierdzić, że biorę wtedy wolne (znając życie to będę odbierał nadgodziny, ewentualnie zeszłoroczny urlop a nie brał tegoroczny), a Premier gdzieś w połowie tematu zaocznie postraszył kadry L4
Mod Team Odi Napisano 2 Lutego 2011 Mod Team Napisano 2 Lutego 2011 3. Najprawdopodobniej przedłużę wyjazd o jeden/kilka dnia w obie strony (najlepiej). Ktoś poza Premierem jeszcze taki chytry uczynek planuje? Za względu na koszty wyjazdu nie widzę innej opcji. Wyjazd na pewno będzie przedłużony
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Ja też planuję jak najbardziej wykorzystać ten czas i zostać trochę dłużej. Nie wiem tylko czy to będzie jeszcze parę dni przed czy po
anulkaa Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Zazdroszczę. Bycie studentem ma jedną wadę. Nigdy nie wiadomo jak się ułoży semestr. Ciężko coś planować. --- Sent from my black box using Tapatalk :-)
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Nie trzeba strasznie na wyrost planować. Jak Ci się dobrze ułoży semestr to na pewno znajdziesz na szybko jakiś nocleg - czy to u gospodarza czy w jakimś okolicznym schronisku. BTW akurat tak się złożyło, że właśnie skończyłem ostatni semestr
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Lutego 2011 Mod Team Napisano 2 Lutego 2011 Kolejne osoby dodane na listę
Ecia Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Ja też planuję jak najbardziej wykorzystać ten czas i zostać trochę dłużej. Nie wiem tylko czy to będzie jeszcze parę dni przed czy po No to my z Księciem też !
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 O właśnie... Całkowicie zapomniałem się Was zapytać, to by było jakbyście nie mogli zostać dłużej Przyzwyczajenie z ostatniego zlotu No to będzie super. Dokładnie wszystko się jeszcze dogada
szczerb Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 A jak nie to zawsze jest jeszcze kampania wrześniowa
Ecia Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 O właśnie... Całkowicie zapomniałem się Was zapytać, to by było jakbyście nie mogli zostać dłużej Spokojnie - byśmy sobie jakoś poradzili . Ale też tak właśnie myśleliśmy, że jak już jechać, to fajnie by było na dłużej - bo nigdy nie wiadomo, kiedy się trafi następna okazja pośmigania po górach ...
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Dokładnie, jak już śmigać po górach to konkretnie, zwłaszcza jak w nie jest dość daleko
michalj Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Ja również postaram się pojawić. Mam nadzieję, że czas pozwoli.
piotrulek84 Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Temat rozwinął się na całego
Sol Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Spoks, jest jeszcze bardzo wcześnie. Z tego co kojarzę, w zeszłym roku większość ludzi zapisała się jak już porządnie grzało.
piotrulek84 Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Zapchać całe schronisko!
szczerb Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Wątpię żebyśmy mieli problem z małą frekwencją. Natomiast faktycznie większość osób będzie zwlekać z różnych powodów.
michalj Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 W prawdzie nie byłem nigdy w tych rejonach, ale nie sądzę, żeby ten zlot był fajniejszy niż poprzedni. Nie ma to jak pić browary wysoko w górach przy ognisku w towarzystwie forumowiczów . A te schronisko z tego co widziałem jest w mieście. Mimo to czekam z niecierpliwością.
miskov17 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 A ja mam pytanie do pyr, jak sobie organizujecie dojazd? Dla mnie to chyba najpoważniejszy problem, bana odpada na samym początku, sam samochodem średnio. Najlepiej jakby kilka osób zebrało się w jedno auto i jazda Aha, jeśli to jakieś oczywiste pytanie to wybaczcie, na żadnym z poprzednich zlotów nie było dane mi przybyć więc jestem zielony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.