Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To może tak wstępnie 10.30 stacja benzynowa na rogu Limanki i Włókniarzy (tam gdzie poprzednio) dla północnej Łodzi, Zgierza, itp. a mniej więcej 11 McDonald's na Retkini dla reszty?

Jakby tylko ktoś miał porządną mapę okolic Łodzi, to byłaby ona mile widziana - moja się podarła :rolleyes:

Napisano

Jak dla mnie 10:30 - 11:00 żaden problem, ale z uwagi na Siwego niech będzie o jedenastej. Przy okazji mam dla ciebie te naklejki na ramę co chciałeś, chciałeś coś jeszcze ale już nie pamiętam co.

Napisano

Ja nie jadę. Umówiłem sie z kumplem a potem mam wizytę u rodzinki. W przyszłym tygodniu jadę z Wami :)

Napisano

Dzieki chłopaki. Po prostu mam sprawę do załatwienia jutro z rana i mógłbym się nie wyrobić. Nie chciałem Was prosić o większą zwłokę bo z powodu jednej osoby nie ma co opóźniać wyjazdu, a przecież trochę km będzie do zrobienia. Mam nadzieję, że mi się uda dotrzeć tam na 11. Jak będę czuł/wiedział, że nic z tego to wam napiszę Bendusowi możliwie najwcześniej, że się nie wyrobię.

Napisano

we did it again

90 + kilometrów/ teren/ szosa/ zlewa pot komary wydmy i procenty...hhehe i luz niech ktoś powie że łódzkie ustawki nie mają bytu... :)

Napisano

Melduję, że żyję. Ba! Nawet udało mi się dzisiaj do pracy nie zaspać :)

Przejechałem 105.46 km. Byłoby pewnie o około 1km więcej, ale nie liczyłem samej końcówki - po rozstaniu z Xanagazem poczułem gwałtownie całą moc spożytych produktów i do domu dotarłem to jadąc, to proadząc rower, zaliczając przy tym ze dwa dłuższe postoje, w tym jeden kilkaset metrów od domu, na stacji Shella :)

Część zdjęć jest tutaj: http://bendus.fotosik.pl/albumy/440124.html Komplet będzie wieczorkiem. Liczę tez na silenoza, który ma dostęp do fotek z drugiego aparatu, że tez się jakoś nimi podzieli :)

Na zachętę wrzucam takie wydmowe zdjęcie z Maciejem i Xanagazem w rolach głównych

397c1e5bb1f3ccbam.jpg

A traska była taka: Łódź - Lublinek - Łaskowice - Pabianice - Hermanów - Staw Jezior Duży - Róża - Ldzań - Rokitnica - Aleksandrówek - Ldzań - Morgi - Mierzączka Duża - Dłutów - Leszczyny Duże - Zofiówka - Prawda - Guzew - Stara Gadka - Stawy Stefańskiego

Napisano

to jest nas 2 :P Jestem ciekaw co tam wyczynialiscie ;)

PS.Jak cos to moge udostpenic pliczki na ftpie jesli ktos mialby problemy ze sciagnieciem z rapid share-a.

Napisano
we did it again

90 + kilometrów/ teren/ szosa/ zlewa pot komary wydmy i procenty...hhehe i luz niech ktoś powie że łódzkie ustawki nie mają bytu... :D

Napisz dokładny dystans jak możesz i czas, dzięki.

Napisano

Wpiszę po prostu Twój :P Następnym razem jak będziemy jechać (mówię o jeździe z Adamem przez lasek przy Górce Śmieciowej na Brusie) to wezmę halogen i akumulator jakiś.

Napisano

Łódzkie ustawki wymiatają :D

Tak w ogóle, to jeśli będzie się coś szykowało na najbliższą niedzielę, to zdecydowanie jadę od początku, chociaż tutaj końcówka była super :D

Napisano

no pojechaliśmy po całości...:D kiedyś trzeba jeszcze zmontować ognicho

aczkolwiek next time proponuję mniej "napojów' a więcej jazdy :D

Napisano

No dobra Panowie. Widzę, że się troszkę działo :P Moje zapytanko:

gdzie śmigamy w niedziele lub sobotę, lub sobotę i niedzielę ;P

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...