Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sumie mnie to wsio ryba gdzie pojedziemy :rolleyes: Oby tylko nie lalo tak jak dzisiaj. Z chęcią zobaczymy Twoją nową maszynkę Xanagaz.

Napisano

hehehe :D A jak będzie kropić to chcesz/chcecie jechać? Nie mam porządnej kurtki przeciwdeszczowej i trochę się obawiam ewentualnego deszczyku.

Napisano

ok, gadałem z Pixonem - decyzja że jedziemy B)

o 11 jestem na Zgierskiej powinniśmy być spokojnie na 11:30 w Zgierzu i jak się nie rozpada to kontynuujemy

w razie co punkt zbórkowy Mc Donek w Zgierzu?

Napisano

Heja. Dystans 125 km, czas nie wiem jaki dokladnie bo nie mam tej funckji :D Od 11.30 do 20 z kilkoma minutami :D Jestem zmasakrowany :D

Napisano

Siemka. Mam pytanie. Jak byście oszacowali w km albo w % jaka część z wczorajszego dystansu była zrobiona po asfaltach, a jaka po innych drogach (wsie, las, offroad :) :) ) ?

PS.Pamietam, że podczas wycieczki rozmawialiśmy ile kto zrobił od początku sezonu i mówiłem, że chyba coś koło 600. No to nie chwaląc się powiem, że wyszło tego troszkę więcej. Do wczoraj miałem natłuczone w tym sezonie 886 km. Teraz mam już dumne 1012,9 km ;) Jeszcze jedna taka wyprawa, jakieś dwie mniejsze i dogonię mój dystans z kwietnia (444 km). Pozdrowerek.

PS.Jeszcze raz dzięki za doping na trasie i za wyrozumiałość na postojach. Jakbym jechał na maratonie bez nikogo kto by mnie wspierał to bym na pewno odpuścił. Dzięki.

Napisano

Tomek Ty mnie chyba nie lubisz i zabić chcesz :) Przyznaj no sie :)

PS.Przypomnialo mi sie a propos wycieczki. Ktoś by mógł napisać przez jakie miejscowości przejeżdżaliśmy?

Napisano

Kozie Boby Wielkie, Kozie Boby Małe, Konin, Nowa Jerozolima, Totalne Zadupie :)

A tak na poważnie to jak nie znasz strony to looknij na pixon.bikestats.pl trochę tam miejscowości wypisał.

Co robicie w niedziele :)?

Napisano

Siedzimy i pierdzimy w stołki :) Ja szczerze mówiąc z wielką chęcią przejechałbym trasę Maratonu :) Tylko przydałaby się jakaś ekipa i pilot znający drogę :)

Napisano

No ja bym sie przejechal w niedziele.

Tak wstępnie to myslalem o takiej trasce: Łódź - Pabianice - Hermanów - Róża - Ldzań (czyli jak na marcowej ustawce, kiedy Pixon zmielił hak), ale dalej zamiast na Barycz, to do Rokitnicy, żeby znaleźć starą żwirownię (?) - dalej Huta Dłutowska - Rydzynki - Tuszyn i jakoś powrót. Nie wiem ile by to wyszło, ale tak sobie wymyśliłem jadąc palcem po mapie i oglądając tą galerię: http://www.onthebike.com/gallery/2008_04_13/index.html

Ale jestem otwarty na inne propozycje. Tylko na boga.. spokojnie :)

Napisano

ja na niedzielę się piszę;) mogę być za trasą Bendusa ale jak wszyscy będą chcieli jechać maraton to się można dostosować :P

no i co by setka jakaś wyszła z tego :P

Napisano

Ja też się piszę na niedzielę tylko żeby tempo było w miarę spokojne bo 30km/h na asfalcie mogę długo nie wytrzymać. A trasa jest mi w sumie obojętna. Tylko żeby nie padało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...