Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hehehe :D to ja dziekuje, postoje :D

PS. tak mi sie teraz pomyslalo. W razie jak byscie nie mogli przyjechac czy cos to dajcie znac rano o 9 tu na forum.Moze w ogole sie umowimy, ze rano kolo 9 kazdy chetny sie odmelduje czy jedzie czy nie. Choci mi o to, ze jednemu silny wiatr bedzie przeszkadzal, a drugiemu nie.

Napisano

hehehe :D czyli 13 cm? to co ma 13 cm i sie ugina? :woot::D Ze tak sie spytam. Macie jakies specjalne wdzianko rowerowe na takie chłopdniejsze dni czy pomykacie w jakichs zwykłych ciuchach?

Napisano

145mm - jest w sygnaturze.

A na zimno to mam kolejne warstwy bluz + kurtka ortalionowa dla ochrony przed wiatrem. Akurat jutro ma być dosyć ciepło. Wg. ICM po południu ma być kilkanaście stopni.

Napisano

No wlasnie ja tez smigam w longsleevach i bluzach. Ortalion juz chyba nie jest potrzebny, ale nie wykluczam, ze tez zarzuce na garba :D Tak sie chcialem zorientowac czy bedziemy sie bardzo roznic ubiorem :D

PS.Fajnie,ze ma byc cieplo.

Napisano

Przed wejściem do ogrodu koło zoo czy koło tracza? Ja też będe na 99%

Jedyny czerwony Unibike z żółtym widelcem w Łodzi więc chyba się nie miniemy :)

Napisano

Tobo nie musiałeś tego pisać :< poczułem się dotknięty :<

Ważne że lekki... Rama będzie niedługo odnawiana to położe mniej gryzący się kolor...

Napisano

Ja też będę.

Normalnie nie wierzę... ostatnio z ludźmi (sztuk: 2) z forum udało mi się pojeździć w maju zeszłego roku, mimo kilku letnio0jesiennych prób zorganizowania czegoś. A dzisiaj, w środku zimy praktycznie, taki odzew :)

• Mod Team
Napisano

Wszyscy się odliczyli? Jak z kolegą Markerem, żyjesz tam jeszcze? Dobrze było, tylko częściej panowie.

A następnym razem musimy zrobić sobie ognisko i kiełbasy na ognisku upiec.

Napisano

Żyje żyje

Jednak te 60km'ów jak na moj nieprzystosowany organizm to troszke za dużo jak się okazało :) troche sobie lipy narobiłem, ale jak dla mnie to dobra lekcja i przy okazji motywacja, żeby potrenować i dać wam w kość :)

Sorry panowie, że tak na końcu wyszło i dozobaczenia następnym razem już z dużo lepszą kondychą :D

Napisano

Kurde no było fenomenalnie, serio. Bardziej mnie brzuch od śmiechu bolał niż nogi od pedałowania :) Ja tez przepraszam, że musiałem się troszkę wczesniej odłączyć. Obiecuje, że następnym razem nie nawalę. PS. No i muszę postawić browara pewnemu osobnikowi. I tak lepsze to niż oddać rower ;P ufff :D

PS.Swoje foty tez wrzuce na neta. Chyba nawet tam gdzie Bendus tylko musze założyć konto. Cierpliwości. Zrobie to dzisiaj za jakies pare minut :)

A w ogole to co sie stało Marker? Źle sie poczułeś czy jak? Wszystko już w porządku?

Link do moich fotek http://siwy84.fotosik.pl/albumy/378936.html

Nie wiem czemu od końca się wstawiły, nie opanowałem jeszcze tego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...