Wroner Napisano 1 Października 2010 Autor Napisano 1 Października 2010 Dzisiaj kupiłem rower Cube Ams Pro RX wersja z rebą race i hamulcami Formula K18... Przejechałem 2km i stwierdzam, ze jeździ się zarąbiście Dzięki za wszelkie poradyw tym temacie Pozdrawiam
pomirot Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Ten CUBE ma cienką ramę. Kupiłem w kwietniu CUBE LTD PRO na ramie z tego samego materiału. Nie jest to najlepszy wybór. Jak spojrzysz do mojego "garażu" to zobaczysz ile z niego zostało Kasa w błoto Lepiej zainwestować w dobrą ramę i amortyzator, a resztę uzupełniać w miarę przypływu kasy. Do XC nie brałbym fulla, przy tym budżecie niepotrzebny wydatek. Polecam ramy Speca lub Scotta- z resztą wystarczy spojrzeć na czym się jeździ na wyścigach i masz odpowiedź.
Rulez Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Przejechałem 2km i stwierdzam, ze jeździ się zarąbiście taa, nie ma jak ocena roweru po przejechaniu 2000...m , czysty profesjonalizm
Wroner Napisano 1 Października 2010 Autor Napisano 1 Października 2010 wkradła się litwerówka koledzy :0 20 km:) Wiec daje mi to pewne poczucie co kupiłem... zreszta to chyba proste ze po 2km nikt nie pisałby o swoich przekonaniach Ale do tego trzeba choc trochę rozumu... Pozdrawiam
Rulez Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Taa, napisz od razu, że 2000 km, bo nawet po 20 km ma się mierniutkie pojęcie o właściwościach roweru, nawet ustawień amortyzacji nie można przetestować Ale żeby to wiedzieć trzeba mieć trochę rozumu.
Wroner Napisano 1 Października 2010 Autor Napisano 1 Października 2010 @Rulez, nie ma to jak cięta riposta
MonoVan Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 kolega się nigdy o tym nie przekona
Jacekddd Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Nie no poważnie Wroner, przejedź na tym rowerze 2000km i napisz swoje odczucia, miło będzie przeczytać co wówczas będziesz na ten temat sądził. Oczywiście zakładam, że napiszesz to nie później niż w sezonie 2011, tak się składa, że mam rower, o którym wszystko już napisano, przedyskutowano i nic nowego by to nie wniosło, poza tym dobrze wiedziałem na co się piszę wybierając trochę czasu, ciekaw jestem jednak jaka będzie Twoja ocena roweru za jakiś tam czas. Nie ma to jak uczyć się na cudzym przykładzie. Jacek
Fludi Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Jeny, ale macie problem... Uparł się to kupił to co się mu spodobało. Pojeździ więcej to się przekona czy jego zakup był rzeczywiście trafnym wyborem i wtedy dopiero będzie mógł go żałować albo się cieszyć, że nie posłuchał innych. Każdy ma swoje upodobania i ma do tego prawo. Nie mówcie, że wszystko co macie zamiar zakupić konsultujecie z innymi albo czytacie opinie na necie o danej rzeczy, coś się spodoba, nagły przypływ chwili i kupujecie, a to czy wydajecie tysiąc czy siedem tysięcy nie ma znaczenia w tym momencie.
Sol Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Otóż to. Niezależnie AMS to chwalona konstrukcja. BTW, nie bardzo rozumiem na czym miałoby polegać porównanie LTD do AMS.
ukaniex Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Jeśli jeszcze nie zakupiłeś to polecam http://www.canyon.com/mountainbikes/specs.html?b=1805
Gilevich Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Gratuluje zakupu, piękna maszyna z ogromnym potencjałem. Życzę wielu przejechanych kilometrów i dużo radości!
Wroner Napisano 2 Października 2010 Autor Napisano 2 Października 2010 Dzięki! Odezwe się w tym temacie gdy tylko wybije pierwszy tysiąc na liczniku;) Pozdrawiam Janek
mwegrzyn Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Bardzo dobra decyzja . Tymbardziej że najnowszy karbonowy AMS został wybrany najlepszym rowerem na ostatnich targach Eurobike w kategorii " Rower Full do XC/Maraton " http://www.cube.eu/fullsuspension/hpc-series/ams-super-hpc-sl/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.