Skocz do zawartości

[ciekawe linki i zdjecia] bekowe

topol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A w oryginale :D ? Właśnie nie mogę dopasować do tych literek (bo że pwnt, to zauważyłam :) ) żadnego rozwinięcia...

Pozdrówko drążące :D

Napisano

pwnt

Origins stem from owned, ownage, ownt. The character 'o' is next to the character 'p' on the keyboard. It was formed when some anonymous original party accidentally hit the 'p' for the word "OWNED".

owned

1) severly shamed

2) ass kicked

Napisano

&
- link do tego filmu mam ciągle na laptopie, bo inspiruje mnie do ciężkiej pracy, żeby się dorobić takiego samochodu z NAJLEPSZYM DŹWIĘKIEM ŚWIATA ! Jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza, że ten samochód ( ten egzemplarz, bo M5 E60 samo w sobie to dobry dźwięk, ale nie najlepyszy ) ma najlepszy dźwięk - to wara ode mnie :P:) TYM DŹWIĘKIEM TO SIĘ WIEWIÓRKI ZABIJA ( z pełnym szacunkiem do "rudych" :D ) Pozdrawiam !

P.S. POEZJA DLA MOICH USZU ! ! ! !

Napisano

O fajnie :D Szukałem kiedyś tego pojedynku Rs4 z M5 bo takiego zachowania na drodze rzadko się widuje :P Co do symfoni z rury RS4 to oczywiscie klasa sama w sobie.

Miałem kiedyś taką banię, że słuchałem zamiast muzyki odgłosów wydechów samochodów {w formacie mp3, a nie na ulicy czy przez okno :P } - Open pipe symphony - ciekawa płytka do sciągnięcia np w emulu :)

Napisano
NAJLEPSZYM DŹWIĘKIEM ŚWIATA ! Jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza, że ten samochód ( ten egzemplarz, bo M5 E60 samo w sobie to dobry dźwięk, ale nie najlepyszy ) ma najlepszy dźwięk - to wara ode mnie :D

Ja się nie zgadzam. Najlepszy dźwięk jaki dotąd słyszałem wydawała Honda S2000 od Mugena. Piękna szlifiera tylko szkoda, że to cabrio.

Napisano

e tam, nie znacie się, najpiękniejszy dźwięk to ma Subaru Impreza WRC, a jak ktoś nie wierzy to zapraszam na Barbórkę, tam Kuzi pojedzie właśnie Imprezą WRC S12 :D szkoda że mnie tam nie będzie.... :)

edytka:

właśnie przeczytałem, że Hołek też zasiądzie w Imprezie WRC :P

poza tym będą jeszcze 4 inne WRC :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...