Skocz do zawartości

[ciekawe linki i zdjecia] bekowe

topol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jurasku chyba naprawdę nie uważasz, że nie ma ludzi uczciwych i inteligentnych? Niezaleznie od okoliczności filmik jest dramatycznie śmieszny. Podejrzewam, że tego biednego człowieka ktoś zwyczajnie wypuścił. Jednak możliwe też , że zapatrzył się na kariery Leppera itp. i nie ma odrobiny samokrytyki, z czym często można się spotkać.

Napisano

Kononowicz rządzi! :P Zobaczycie, jeszcze zostanie następcą Kaczyńskiego. :lol:

Na początku myślałem że ktoś sobie nakręcił ten filmik dla zwały... ale poszukałem w googlach i okazuje się że to naprawdę... :eek: Chyba już nic mnie nie zaskoczy w tym kraju...

Napisano

a mnie w tym nic nie śmieszy... kolesia wk... to co sie dzieje w Polsce i widocznie chce wziąć sprawy we własne ręce... a że wykształceniem ani darem elokwentnych wypowiedzi ( :P ) bozia go nie obdarzyła to inna sprawa.

Napisano

Też mi się tak wydaje... i nawet życzę mu zwycięstwa :) .

Może się potem okazać, że to jedyny normalny człowiek wśród naszych VIPów :wink: ...

Pozdrówko kibicujące :)

Napisano

Eciu na litość boską czym ta Ojczyzna zgrzeszyła, że ręka boska takimi zarządcami ją karze

wstyd na świecie powiedzieć żem jest Polakiem

nawet głupie jastrzębie na czas nie potrafią przylecieć

Napisano

Eciu na litość boską czym ta Ojczyzna zgrzeszyła, że ręka boska takimi zarządcami ją karze

wstyd na świecie powiedzieć żem jest Polakiem

nawet głupie jastrzębie na czas nie potrafią przylecieć

zdarza się..

Napisano

Ale bym się śmiał jakby wszyscy wpadli na pomysł "a zagłosuję dla jaj na Kononowicza" i by go wybrali ;) I jeszcze wydawałoby mu się że ma autentyczne poparcie społeczeństwa. Uczciwość to nie wszystko.

Napisano

Ale bym się śmiał jakby wszyscy wpadli na pomysł "a zagłosuję dla jaj na Kononowicza" i by go wybrali ;) I jeszcze wydawałoby mu się że ma autentyczne poparcie społeczeństwa. Uczciwość to nie wszystko.

z wrocławia może to wyglada śmiesznie

ale z białegostoku może wyglądac tragicznie

Napisano

heh, jakby ro powiedział vonegut, "zdarza się"

a tak na poważnie, to nie róbcie sobie jaj z wyborów, tylko głosujcie normalnie, a nie na takiego kononowicza...

pozdrawiam

Napisano

może wyglądać i wygląda ;), na szczęście, a może i na nieszczęście wyjeżdżam z Białego na miesiac w niedziele rano i nie będę mógł zagłosować

Napisano

E tam nie wiem czy to ma być śmieszne ale niech będzie pioseneczka jak pioseneczka ale nie widze tutaj czegoś co by mnie śmieszyło. A po za tym czy było by Ci wesoło gdyby Tobie ukradli rower.

P.S

Pozdrowionko jakiego Ty używasz używa Ecia i niewiem czy ładnie jest naśladować i odgapiać więc jak coś jest kogoś to niech będzie !

joł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...