Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jestem Rafał. Na rowerze odkąd się dało. Mam 25 lat. Aktualnie składam rower. Jestem z Sosnowca i czasami wyruszam w dalsze trasy.

Napisano

Cześć wszystkim..

Artur z Kielc.. po 20 latach bez roweru wreszcie z powrotem na 2 kółkach.. tym razem z rodziną..

śmigam na specialized hardrocku sport..

Pozdrowienia..

Napisano

Cześć

Nazywam się Maciek, mam 22 lata jestem z Olesna w woj. opolskim.

Wczoraj zakupiłem Krossa A6 i niedługo jadę się nim cieszyć :D

Pozdrawiam wszystkich!

Napisano

Witajcie

Mam na imię Szymon, od zawsze (czyli od ponad 16 lat) mieszkam w Bytomiu. "Rower" to moja ksywka i stąd wziął się mój nick (a 101 to kultowa w pewnym kręgu liczba).

Aktualnie jeżdżę na cudaku złożonym na siedmioletnim chyba Dragstarze 16" z jakimś starym RTSem (z luzami), od nowa zrobionym napędzie na częściach Shimano (korba Alivio, a dla odmiany przerzutki to jedne z najtańszych Shimano i sterowane są prymitywnymi, starymi RevoShiftami), tylnym kole Mavic (typu teraz nie pamiętam, ale chyba 317) na piaście Shimano oraz z przednim kołem, hamulcami, kierownicą i siodełkiem przełożonymi jeszcze z poprzedniego semi-marketa. Do tego sztyca, mostek i rogi Accent. Jak widać rower z odzysku i dosyć dziwnie złożony, ale o dziwo jeździ się dobrze i Dragstar też bardzo daje radę w normalnej, "niegrawitacyjnej" jeździe (po spojrzeniu na rysunki z podaną geometrią ramy przestaje to aż tak bardzo dziwić).

Jeżdżę dla przyjemności, przeważnie niestety po asfalcie. Lubię jechać z kimś, jednak najczęściej wychodzi na to, że jadę sam, bo znajomi nie wyrabiają z tempem za mną i trzeba z uwagi na nich nieco się ograniczać (co wcale nie znaczy, że jeżdżę wybitnie szybko, po prostu oni preferują bardzo rekreacyjne tempo). W związku z tym miło by było, gdyby ktoś z okolicy miał czasem ochotę się gdzieś przejechać :)

Poza tym interesuję się muzyką, sprzętem audio, motoryzacją i trochę komputerami. Jestem fanem Depeche Mode i M. Jacksona, ale w sumie po co ja o tym piszę na forum rowerowym...

Forum już od dawna czytałem, a teraz zadecydowałem, że w sumie można się zarejestrować.

Mam nadzieję, że zostanę relatywnie ciepło przyjęty.

Pozdrower :)

Napisano

Witam, na imię mi Piotrek, mam 20 lat, lubię jeździć na rowerku jednak zboczony nie jestem :)

Mam rower Kellys'a w tej chwili rozłożony na części za mną i pewnie będę w najbliższym czasie Was męczył o pomoc. Swoim rowerem jeżdżę od ok 6 lat i wtedy jeszcze nie znając się zupełnie na tym sprzęcie wybrałem taki, który ładnie wyglądał i dobrze się go prowadziło. Pomimo że teraz wolałbym sam złożyć jakiś to sentyment pozostał i uważam, że dokonałem wtedy jednak dobrego wyboru - w końcu tak zaczęła się "mini pasja" :)

Tak więc witam wszystkich i pozdrawiam :thumbsup:

Napisano

Witam, jestem Przemek. Mam 16 lat i mieszkam w trójmieście. Na rowerze jeżdżę od małego ale jakoś miesiąc temu poważniej zacząłem jeździć.

Napisano

Witam

Mam 16 lat i mieszkam w Krakowie. Do jazdy zabrałem się poważnie dopiero od tego poniedziałku, czyli od kupienia nowego sprzętu ;) Jeśli ktoś z okolic Krakowa byłby chętny na przejażdzkę zapraszam na Pw. Preferuje jazdę off-road, ale po mieście też chętnie pojeżdźę ;)

Pozdrawiam

Napisano

Cześć, jestem Michał, mam 37 lat, mieszkam pod Warszawą w Otwocku.

Odkąd pamiętam zawsze lubiłem jazdę na rowerze. Moim pierwszym rowerem z czasów kryzysu był Wagant, na którym jeździłem wiele lat. Potem pierwszym rowerem, który sam sobie kupiłem był Diamont Back Topanga (mam do dzisiaj)

Obecnie jeżdżę na Gary Fisher Tassajara z 2006 r , ale zapragnąłem czegoś innego, więc jak tylko znajdę nabywcę to przesiadam się na crossa :) i właśnie przeczesuję tematy crossowe na forum.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Napisano

Witajcie. Paweł, lat 24. Aktualnie wracam do pasji grzebania przy rowerze po długiej przerwie. Moją pracę można naturalnie śledzić w wątku o naszych rowerach. Pozdrowienia z zachodniego pomorza ;)

Napisano

Witam :) Mam na imię Gosia jestem z Katowic. Uwielbiam rower odkąd tylko pamietam, aktualnie smigam na KROSS-ie. Pozdrawiam wszystkich roweromaniakow :)

Napisano

Witam,

Dopiero teraz zobaczyłem ten dział, ale ponoć lepiej późno niż wcale więc się przywitam ;)

A więc na imię mam Szymon, ścigam się od kilku lat, rower jest moją największą pasją i życia mi nie zatruwa ani trochę, mimo że 'Poison' ;))

Napisano

Hello :)

też już napisałam parę postów i zobaczyłam ten wątek. Pomyślałam, że warto się przywitać :)

tak pokrótce - kocham sport!!

Uprawiam kulturystykę, biegam - preferuję krótsze i intensywniejsze odcinki ;) tańczę, od czasu do czasu joga, pilates, gimnastyka :P

Zaczęłam uczyć się karate, ale obowiązki spowodowały, że zaprzestałam, bo to dość złożony sport i naprawdę dużo czasu trzeba na to poświęcić.

No i oczywiście rower - od roku dopiero mam swój pierwszy własny wymarzony kochany rowerek;)

Typowe MTB, raczej bez szaleństw. Uwielbiam jazdę górską, długie dystanse, zróżnicowany teren.

Chciałabym też spróbować się w downhillu czy trialu, ale długa droga przede mną.

Na razie jestem na etapie "oswajania się" (nie znajduję lepszego określenia).

Poza tym lubię długie spacery, łażenie po górach ;) może spróbuję wspinaczki :P

No i - ale to już w punktu widzenia kibica - kocham rajdy samochodowe!!!

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D

Napisano

Witam wszystkich

Mam na imię Mariusz lat 32 (OMG już tyle :|)

Do roweru postanowiłem wrócić po 7 latach przerwy. Swojego górala zakatowałem dawno temu jeżdząc i skacząc po wszystkim co się da :) 2 dni temu stałem się posiadaczem roweru Kross Trans Siberian i mam nadzieję, że bedę z niego zadowolony. Zamierzam teraz jeździć długie dystanse.

Pozdrowienia.

Napisano

Cześć. Mam na imię Staszek, 24 lat. Pochodzę z Białego Dunajca k/ Zakopanego.

Wbiłem do Was w celu zasięgnięcia pomocy w złożeniu dobrego rowerku, bo obecny to bajer dla oczu, ale w praktyce średniocha. Miałem 2 lata przerwy w intensywnym jeżdżeniu, ale powróciłęm tej wiosny. Pozdrawiam wszystkich :)

Napisano

Cześć

Jestem Łukasz, mam 28 lat i jestem z Poznania(grunwald), na rowerze intensywnie śmigam już ponad 5 lat. Pierwszy rower mi ukradziono :( drugi ukradziono :( no i mam trzeci :) Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich .

Od paru dni przyszedł zapał na polatanie na rowerze który stoi od 5lat nie używany .

Mam na imie Adam (32L) z Gdynii Chyloni->Pustki Cisowskie

Dziś wykopałem rower lecz potrzebuje on interwencji serwisu więc poszukuje taniego fachowca w pobliży (Gdynia-Rumia).Taniego gdyż mój rowerek nie jest wysokich lotów i niebardzo opłaca się w niego pakować .W sumie to sami ocenicie i poradzicie i z góry dziękuje za pomoc .

Szerokości

Napisano

Witam!

Po długiej przerwie powracam do tego, co kochałem. W 2003 roku zakończyłem swoją przygodę z rowerem idąc do wojska. Po prostu sprzedałem swojego kompana, na którym dziennie robiłem 60-80km. Podróżowałem nim w góry (ponad 300km) i jeździłem na miejscu po różnych trasach, zjazdach. Regulacje i czyszczenie były na porządku dziennym. Po prostu to kochałem. Minęło 10 lat i już nie jestem kawalerem ale chciał bym żeby moje córeczki uprawiały taki właśnie sport :thumbsup:

Będę się rozglądał również za fotelikiem rowerowym dla mojej najmłodszej :thumbsup:

Napisano

Czesc,

Mam na imię Kuba, wiosen 26.

Jezdze na Kands Maestro 21', staram się w tygodniu zrobić do 100 km.

Wróciłem do jazdy po bardzo długiej przerwie (~9 lat)

Napisano

Witam,

Forum to znam od dawna ale nie wiem dlaczego się nie zarejestrowałem wcześniej. Teraz cierpię bo chcę sprzedać 2 rowery a nie mogę bo dział giełda jest dla osób z 50+ postami i 30-dniowym stażem. Szkoda. Tak poza tym to właśnie kupiłem Gianta Anthema X3 dość mocno stuningowanego (szacuję wagę 10.5kg, poprzedni właściciel go nie ważył). Tak poza tym to jeżdżę w okolicach Rzeszowa. Wcześniej mogliście mnie zobaczyć na białym GT Force 2.0 ;)

Pozdrawiam, clus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...