Grzecho Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Witam wszystkich imie: Grzegorz wiek: 22 lata woj: Lubelskie Pozdrawiam
sapek67 Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Siemka wszystkim 44 l rower od dzieciństwa mtb od ok 20 lat
grizzlie86 Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 To ja również chciałem się przywitac, Wojtek,25 lat. Rower lubiłem zawsze ale w tym roku mam nadzieję troszkę bardziej zgłębic temat. Pozdrawiam
mihau202 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Witam Michał z tej strony lat 24, na rowerze jeżdżę od zawsze jednak ostatnio była długa przerwa, jednak w tym roku przeprosiłem się ze swoim sprzętem i mam zamiar sporo pojeździć pozdrawiam
Freesport Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Witam Wszystkich forumowiczów i zarazem wielbicieli rowerów:) Staram się systematycznie jeździć jeżeli tylko czas na to pozwala. Mam nadzieję ze wspólnie miło spędzimy tutaj czas i dowiem się wielu ciekawych rzeczy. Pozdrawiam.
dziobolek Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Witejcie u Wos Na imię mam Marcin, na rowerze "siedzę" odkąd pamiętam. Mój pierwszy rower (tylko mój) to był kultowy składak Wigry 2. Teraz związaliśmy się głównie z Authorem... Śmigamy na roweruch całą rodzinka jak tylko się da. Pozdrówka!
t0mas82 Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Witam, Mam na imię Tomek, 28 wiosen już za mną. Na rowerze jeżdżę od 10 lat, intensywniej od 2lat kiedy zakupiłem Kross-a Level A6 i zacząłem wykorzystywać go również jako środek transportu do pracy (~25km w jedną stronę). Mieszkam w Sosnowcu, forum do tej pory czytywałem jako gość. Zarejestrowałem się z myślą znalezienia chętnych z okolic na jakieś dłuższe trasy > 100km. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
rabiron Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Witam, Rafał lat - 35, Gliwice. Luźna jazda od zawsze . W tym sezonie na poważniej kręcę, samochód rzadko mnie widuje . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
MartinH Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Witam, Nazywam się Marcin i jestem z Chorzowa, na forum jestem zarejestrowany od kilku lat, ale przez długi okres wogóle tutaj nie zaglądałem. Szukając nowego roweru postanowiłem tutaj zaglądnać, miał być Kross Level A2 XT, padło na Levela A2 2010 Disc, i jestem zadowolony
badman079 Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Witajcie, na forum jestem od wczoraj więc całkiem nowy Mam na imię Marcin, mam 32 lata i mieszkam na śląsku, poruszam się na Meridzie TFS-500D 2010r. Wcześniej był Scott YZ25, który został jako drugi rower w rodzinie a wcześniej przez długie lata był Fastbike kupiony jeszcze w czasach technikum a więc bardzo dawno W wolnych chwilach jeżdżę na motocyklach, fotografuję i szkole swojego psa pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna
radamenes Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Siemano. Tu Radek. Forum śledze od dawna ale dopiero teraz sie zarejestrowałem gdyż potrzebuje pomocy specjalistów.
MateoBike Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz. Jestem z Białegostoku. Jeżdżę na starym już rowerku Delta. Pozdrawiam.
roweras Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Witam,jestem Piotr,lat 14(14 latki tu mogą?),jeżdżę na rowerze kross,który dostałem 5 lat temu na komunię
dracozao Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Witam! Po długiej przerwie życiowa ścieżka znów sprawiła, że tu jestem. Z tysiąca postów zostały 4 ale po dacie rejestracji widać, że wiele lat temu tutaj się pojawiłem Zamierzam poszukać porad i może towarzystwa do kręcenia Pozdrawiam
AdamPay1 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Siema. Adam, 20 lat. Od jakiś 5 lat śmigam na bmxie ( aktualnie jest to chimera amnesty + macneil id ) i od prawie roku składam mtb W zeszłym roku w wakacje był to singiel, potem się ostre zrobiło a tej wiosny dorwałem piastę shimano deore za 27pln i mam już przerzutki ;)Rower głównie na szosę, lecz szosą nie jest, bo jest bardzo budżetowy, a klamkomanetki i koła kosztują małą fortunę ( mtb jest bardzo budżetowy ).
dovectra Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Witam państwa. Właśnie kupiłem rower nowszej generacji, czyli nie komunistyczny. trekking pozdrawim
boskiluk Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Witam Wszystkich forumowiczów Kolega odnowił moje zamiłowanie do roweru, znów zaczyna się przygoda. Być może nawet na jakiś maraton się wybiorę Do zobaczenia na trasie.
pikur Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Cześć mam na imię Marcin mam 35 lat i jestem mechanikiem teamu Cube w NL
rfl Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Hej. Rafał z tej str. lat 32. Jeżdżę od dziecka z przerwami (czasem duzymi) Teraz znowu wracam do cykllizmu. Normalnie jeździłem po 30 km dziennie takie rundki ale tu gdzie teraz mieszkam (Poznań Grunwald) jest strasznie biednie jeśli chodzi o teren :/
Mesophie Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Witam Świeżak kompletny ale serdecznie witam się ze stałymi bywalcami forum Do tej pory rowery nie zajmowały mnie bardziej niż przejażdżka po okolicznych lasach. Sytuacja sie zmieniła gdy zaczęłam dojeżdżac w mieście wsędzie rowerem zamiast komunikacją miejską. Naprawde to polubiłam i zaczęłam mieć większe wymagania i marzenia. Bo jak stu% trek pieszy wysokogórski powoli chciałabym też wdrażać rowerowe wyprawy - to swietna sprawa i idea mi się podoba. Tak więc bedzie spokojnie ale do przodu Licze na Waszą pomoc, dziei lekturze forum duzo dowiedziałam sie o sprzęcie rowerowym.. w zakresie mojego amatorskiego poziomu oczywiście - już prawie wiem czy różni się kaseta od wolnobiegu!
Yakuza Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Witam wszystkich , czytam to forum, czytam i bardzo mi się tu podoba ,ale czas się przywitać , Waldemar z Sandomierza , rowerek to rama Raleigh ,osprzęt Alivio , starszy typ ale daje radę , w przyszłości myślę o zmianie osprzętu na nowszy , rama zostaje za bardzo się przywiązałem . Witam Wszystkich i serdecznie pozdrawiam . Yakuza
Aeddin Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Witam Czcigodne Cyklistki i Czcigodnych Cyklistów! Przywitać się chciałbym z Szanownym gronem forumowiczów, połączonych wspólna pasją ;-) Przyszedł czas na techniczne aspekty "cyklozy", dlatego też postanowiłem się zarejestrować i brać czynny udział w tym forum. Pozdrawiam, -- Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.