maroxd Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Tak jak w temacie. Ja jak mogę to oglądam Może i czasem przynudzają, ale momentami są bardzo ciekawe
daniel33mc Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 ja oglądam wszystkie wyścigi rowerowe jakie puszczają w tv , szkoda ze nie ma wcale MTB
maroxd Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Napisano 17 Czerwca 2010 Wydaje mi się, że MTB nie ma bo był by problem z transmisją
javman Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 także oglądam na eurosporcie, jakos od 2002 roku, i czasami zdarzylo mi sie kimnąć ale na finisz zawsze sie budze... swoja drogą kilka godzin przy tv moze znudzic ale fajnie sie slucha jednym uchem a drugim spi ogladam razem z ojcem ktory tez bardzo lubi ogladac kolarstwo a nie nawidze tych tenisowych meczyków które zazwyczaj koliduja z transmisją z wyscigów ogólnie świetna sprawa wielkie toury a i te klasyki fajnie sie oglada
micha09 Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Czasem ogladam na eurosporcie jak mi sie nudzi a zawody MTB mozna ogladac na TVP sport (ja nie ogladam bo nie mam wykupionego )
maroxd Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Napisano 17 Czerwca 2010 Ja mam TVP SPORT ale jeszcze, nie zdarzyło mi się oglądać MTB
gdy Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 ja ogladam od 2003 ale jak pisał Javman prawie zawsze usypiam w trakcie relacji . chociaż ostatnio Sylwek Szmyd dał taki pokaz , że hoho. jeżeli chodzi o mtb kiedyś trafiłem na telesport czy jakims takim polskim kanale na relacje z Cape Epic . super było tylko , że w okolicach północy więc albo nie doczekałem albo usypiałem w trakcie heheheheheh
daniel33mc Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 właśnie zobaczyłem w programie telewizyjnym ze jutro na TVN Sport o 23 jest Kolarstwo Górskie: Scandia Maraton Lang Team w Olsztynie . Trzeba oglądać
kosciczek Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Osobiście uwielbiam oglądać kolarstwo na Eurosporcie, a w szczegolności słuchać pana Jarońskiego i Wyrzykowskiego Wiem że niektórym oni bardzo przeszkadzają, ale uważam że ich teksty są wspaniałe a i zawsze merytorycznie są przygotowani do komentowania.
oxalis Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Dokładnie tak jak przedmówca, gdyby byli inni komentatorzy na Eurosporcie, to nie wiem czy bym oglądał wielkie Toury, jak Giro czy Tour de France, a tak dzięki nim i kolarzom oczywiście, od 7 lat staram się oglądać jak czas pozwoli, zwłaszcza etapy górskie i czasówki, bo płaskie przejazdy potrafią zanudzić.
argusiol Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 Relacje z TdF oglądam na Eurosporcie od 2000 roku, nie wyobrażam sobie lipca bez TdF. Komentarz kolarstwa w wykonaniu wymienonych panów o mistrzostwo świata. Relecja z TdP w TVP może się schować, nie odrasta im do pięt. Zresztą TdP to wyścig drugiej kategorii. Już za 16 dni rusza kolejna Wielka Pętla, największe święto kolarstwa na świecie. Vive le Tour!
javman Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 a wiecie ze adam probosz.... ten 3 komentator ktory czasem komentuje niektore etapy i planete armstronga grał w panie kleksie jakiegos królewicza czy cos takiego
Noir Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 a wiecie ze adam probosz.... ten 3 komentator ktory czasem komentuje niektore etapy i planete armstronga grał w panie kleksie jakiegos królewicza czy cos takiego I nie tylko w Kleksie ... Adam P.
biker91 Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 jesli chodzi o kolarstwo szosowe to oprócz sobotniego etapu gdzie pieknie pokazał sie Szmyd nudzi mnie oglądanie.. no, finisze czasem są ciekawe. W tym roku czekałem tez na Giro ale Polacy za duzo sie nie pokazywali (w przeciwienstwie do ubiegłorocznej edycji) ;/ Natomiast jeśli chodzi o TVP Sport i tamtejsze relacje ze Scandi MTB to są.. takie same. Mogłby koles juz przestac w kółko rozmawiac z Galińskim, Konwą, Włoszczowską, czy Jabłczyńską!! Inni zawodnicy też startują i zapewne z chęcia powiedzieli by coś pierwswzy raz w życiu do kamery. Denerwuje mnie też że nawet plansz nie pokażą z nazwiskami osób które stawały na podium w poszczególnych kategoriach ( tak jak na relacji z wyscigu zawodnikow licencjonowanych). Ale w sumie to dobrze że chociaż to pokazują ;
maroxd Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Napisano 18 Czerwca 2010 Mnie bardzo interesują bufety. Nie wiem czemu, ale to tak fajnie wygląda
borowka Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Ja od niedawna oglądam wyścigi szosowe. Wcześniej widziałem wyścigi DH, XC i transmisje z Cape Epic na Extreme Sports Channel, tytlko tam wyścigi są pokazywane chyba z rocznym opóżnieniem
Gromosmok Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Na na Polsacie Sport Extra są relacje z Tour de Suisse.
1415chris Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 A czym sie tu podniecac, Cancellara z 'mechanicznyn' dopingiem, tak i ja potrafie..... in my dreams...
maroxd Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Napisano 22 Czerwca 2010 Jestem ciekaw czy ktoś oprócz Cancellary miał mechaniczny doping
grs Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Relacje z TdF oglądam na Eurosporcie od 2000 roku, nie wyobrażam sobie lipca bez TdF. Komentarz kolarstwa w wykonaniu wymienonych panów o mistrzostwo świata. Relecja z TdP w TVP może się schować, nie odrasta im do pięt. Bogu dzięki, że w tym roku TdP będzie też na eurusporcie
cubus1992 Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 oczywiście, że oglądam tyle, że mam niemiecki Eurosport czasem są komentarze po angielsku ale spróbuj coś zrozumieć ;/ ciekawe z tym mechanicznym dopingiem wydaje mi się, że jest to trochę naciągane widziałem jakiś film na YouTube ale kto tam jest pewny co on używa??
intruz Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Ja oglądam czasami Tour de France, z tym że w tym roku na Eurosporcie (polskim) komentatorzy tak nudzą że niedobrze się robi.
1415chris Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Highlights z kazdego etapu http://www.itv.com/itvplayer/video/?Filter=159306
grs Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 oczywiście, że oglądam tyle, że mam niemiecki Eurosport czasem są komentarze po angielsku ale spróbuj coś zrozumieć ;/ ciekawe z tym mechanicznym dopingiem wydaje mi się, że jest to trochę naciągane widziałem jakiś film na YouTube ale kto tam jest pewny co on używa?? Na TdF po każdym etapie skanują ileś tam rowerów : )
puchaty Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Ja oglądam czasami Tour de France, z tym że w tym roku na Eurosporcie (polskim) komentatorzy tak nudzą że niedobrze się robi. Ja natomiast uważam, że świetnie się sprawdzają. Da się wyczuć, że i znają się i lubią kolarstwo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.