Arkowiec1929 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam Jaki napój izotoniczny polecacie , który najlepiej nawadnia z Waszych dotychczasowych obserwacji? Dużo jest tego na rynku min. Powerade , Oshee , Gatorade , Izostar , Kite Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrowerek
kubek20 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Dla mnie najlepszy jest isostar, chociaż trochę drogi jest. Jak nie mają w sklepie to powerade
Moskit Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Który najlepiej nawadnia trudno mi ocenić, ale z izotoników preferuje Isostara(kupuje tego w proszku - często jest dostępny z dużym bidonem w gratisie). Czasami popijam jeszcze Powerade lub Gatorade. Zazwyczaj jade na wodzie Żywca bądz Kropli Beskidu. Może byśmy dodali ankiete?
smeagul Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Jak kupujesz w proszku to nie wychodzi aż tak drogo (27zł/5l). Aktualnie jeżdżę na isostarze, wcześniej stosowałem isodrinx od nutrenda, który mogę polecić (zwłaszcza smak jablkowy - jest bardziej delikatny), no ale już wychodzi drożej. No i isostar łatwiej się rozpuszcza.
morganfriman Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 Jest juz ten temat ale ja się powtórze! Pij GATO!! Zawodnicy NBA nie moga sie mylic
skyer Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Ale oni nie pozwalali się poddać kontroli na IO w Barcelonie
pawel1315 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Ja piję OSHEE. Jest tańszy od Powerade'a i jest go więcej, a różnicy nie zauważyłem.
jasskulainen Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 rowniez polecam oshee mi bardzo smakuje isostar jest slabo dostepny , nawet w poznaniu ciezko go kupic w zwyklym sklepie
nieborak Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Isostar zazwyczaj można dostać na stacjach benzynowych. Ja rozcieńczam isodrink nutrenda.
serav Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Polecam Olimp IZO PLUS. Firma Olimp wypuszcza dobre preparaty tego typu więc można bez obaw kupić.
daniel33mc Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 ja tam pije oshee jest nie drogie i mogę je kupic w Kauflandzie i jest takie same jak inne izotoniki :Powerade , Oshee , Gatorade , Izostar , Kite olip itp. wszystko to jedno i to samo
mgxc24 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Oshee. Ale biorę tylko na dłuższe wyprawy z kumplami lub na wyścigi. Na codzienny trening to zwykłą wodę (Muszyniankę). Nie ma chemii i jest to najtańsze wyjście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.