Skocz do zawartości

[napoje] Jaki izotonik najlepszy?

Arkowiec1929

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jaki napój izotoniczny polecacie , który najlepiej nawadnia z Waszych dotychczasowych obserwacji?

Dużo jest tego na rynku min. Powerade , Oshee , Gatorade , Izostar , Kite

Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrowerek :D

Napisano

Który najlepiej nawadnia trudno mi ocenić, ale z izotoników preferuje Isostara(kupuje tego w proszku - często jest dostępny z dużym bidonem w gratisie). Czasami popijam jeszcze Powerade lub Gatorade. Zazwyczaj jade na wodzie Żywca bądz Kropli Beskidu. Może byśmy dodali ankiete?

Napisano

Jak kupujesz w proszku to nie wychodzi aż tak drogo (27zł/5l). Aktualnie jeżdżę na isostarze, wcześniej stosowałem isodrinx od nutrenda, który mogę polecić (zwłaszcza smak jablkowy - jest bardziej delikatny), no ale już wychodzi drożej. No i isostar łatwiej się rozpuszcza.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Polecam Olimp IZO PLUS. Firma Olimp wypuszcza dobre preparaty tego typu więc można bez obaw kupić.

Napisano

ja tam pije oshee jest nie drogie i mogę je kupic w Kauflandzie i jest takie same jak inne izotoniki :Powerade , Oshee , Gatorade , Izostar , Kite olip itp. wszystko to jedno i to samo

Napisano

Oshee. Ale biorę tylko na dłuższe wyprawy z kumplami lub na wyścigi. Na codzienny trening to zwykłą wodę (Muszyniankę). Nie ma chemii i jest to najtańsze wyjście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.