koziakaka Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 kiedy ma byc ta oferta rowerowa? 8mego maja byc liczniki plus troche ubran, ale to taka bardziej ogolnosportowa.
ktotek Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 8mego maja byc liczniki plus troche ubran Skąd ta informacja?
Mlodziutki Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 To mam do was pytanie kupić z lidla tą koszulkę i spodnki tańsze i trochę gotówki zaoszczędzić czy lepiej kupić coś droższego np z Gianta, proszę o pomoc
koziakaka Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Skąd ta informacja? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=9070
Sandacz Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Fajne - czwartek, 08 kwietnia to było rok temu :-) To mi wygląda na zakrzywienie czasoprzestrzeni :-)
koziakaka Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 heh, rzeczywiscie. wynik ten wyskakuje po wpisaniu lidl w google, pod glownym linkiem. czyli jednak nie ma zadnych arytkulow od 8mego
Sandacz Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Czemu nie - jutro obuwie sportowe, można wykorzystać na platformy gołe czy z noskami. Krótkie skarpetki sportowe - produkt na ogół uniwersalny :-)
lukee Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Pytanko, czy ktoś się skusił na skarpety rowerowe? Nie miałem dotąd kontaktu z żadnymi specjalnymi skarpetami rowerowymi, więc stwierdziłem że się w takowe zaopatrzę. Noga się w nich strasznie poci, szybko zaczynają śmierdzieć, słowem, gorzej niż zwykłe bawełniane. Dla porównania mam jakieś zwykłe tanie brubecka i są nieporównywalnie lepsze (a cena chyba była podobna).
afly Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja się skusiłem, jeździłem w nich, ale jeszcze jako tako opinii nie mam.
ktotek Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Pytanko, czy ktoś się skusił na skarpety rowerowe? Tak, kupiłem 2x po 2 pary. To moje pierwsze skarpety typowo rowerowe, wcześniej używałem bawełnianych, czasami sportowych, znacznie droższych od tych z Lidla. Póki co jestem bardzo zadowolony z zakupu, zrobiłem w nich ze trzy jazdy 30-80 km, w butach SPD Shiman0 MT41. Skarpety są wygodne, stopy suche nawet po kilku godzinach jazdy, super. Czas pokaże jak będą wyglądać po kilku praniach i zachowywać się w wyższych temperaturach.
enduroriderPL Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja mam skary rowerowe z Lidla i są ok. Do pełnego testu jeszcze im brakuje przebiegu, ale wygląda to zachęcająco.
hygin Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Co do skarpet - w tamtym roku kupiłem 2 pary i przejechałem w nich ok 2000 km. Sprawdziły się bardzo dobrze, zarówno w obuwiu standardowym, jak i SPD. W tym roku dokupiłem dodatkową parę. I jeszcze jedna sprawa. Na stronie nimieckiego Lidla mają sklep online (http://www.lidl.de/de/Online-Shop-Uebersicht). Ceny takie same jak u nas, a w niektórych przypadkach nawet niższe. No i co najważniejsze, sporo asortymentu rowerowego. Jedyny problem to dostawa. Ma ktoś doświadczenie w zakupach online zagranicznych?
enduroriderPL Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Prędzej niż płatności obawiałbym się czy wyślą do PL i samego kosztu wysyłki.
szych Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Jesli chodzi o skarpetki, to na razie zero uwag, komfort taki sam jak w trekingowych, które znacznie więcej kosztowały. Temperatura wzrośnie, będzie można więcej powiedzieć. I jeszcze jedna sprawa. Na stronie nimieckiego Lidla mają sklep online (http://www.lidl.de/de/Online-Shop-Uebersicht). Ceny takie same jak u nas, a w niektórych przypadkach nawet niższe. No i co najważniejsze, sporo asortymentu rowerowego.Jedyny problem to dostawa. Ma ktoś doświadczenie w zakupach online zagranicznych? Niesteyt asortyment też przetrzebiony. Damskich eSek i eMek 3/4 to ze świeca można szukać I niestety wysyłka jedynie na terenie Niemiec, więc trzeba poszukiać rodziny/znajomych za granicą.
koziakaka Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 tez kupilem skarpetki, ale do biegania i sprawdzaja sie, o ile masz naprawde przewiewne obuwie. w takim, co sie nogi kisza to i najdrozsze skarpy nic nie dadza.
tymooteusz Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 W koszalińskich sklepach Lidl jest jeszcze wystawiona oferta rowerowa. Ostało się trochę akcesoriów, koszulek, spodenek i skarpetek rowerowych [9.99 za paczkę - 2 pary]
ktotek Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 skarpetek rowerowych [9.99 za paczkę - 2 pary] Nic tylko brać, piątka za parę, skarpety są naprawdę ok...
Karola1 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=18295 pojawiła się na stronie Lidla nowa oferta rowerowa i wydaje się dosyć ciekawa.
M333 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Nowe model kasków w nieco wyższej cenie.. Za moment zacznie się poszukiwanie "protoplasty" tego kasku oraz dyskusję czy/na ile to to samo, co oryginał
afly Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Po ile były kaski w pierwszej ofercie rowerowej Lidl`a, chyba w marcu?
M333 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Poprzednio (co najm. od wiosny poprzedniego roku) po 50zł.
MMMAAACCC7 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 a te buty spd z lidla ktoś testował? cene kasków i rekawiczek podbili, koszulek obniżyli, nt szortów sie nie wypowiadam
ktotek Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Buty są ciekawe, ale to chyba pierwsza oferta Lidla w Polsce na SPDy więc raczej nikt nie testował, chyba, że kupił za granicą.
Sandacz Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Dla porównania niedawna oferta ze Słowacji: http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-6472E67E-5B76D130/lidl_sk/hs.xsl/index_13642.htm Design z polskiej oferty nieco inny - bardziej trekkingowy.
Crazyk Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja się szykuję na maszynkę do czyszczenia łańcucha: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_18314.htm Wygląda jak ta z allegro za 30+przesyłka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.