Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Buhehehe no to lux bo ja dziś z Eweliną też do Ojcowa pojechaliśmy, i też mam foto w tym miejscu przy tym skalnym patyku ;) . I wyszło nam 72km. Nie mogliście dać cynk, że jedziecie?

Napisano

43km las + miasto, oraz niemiła niespodzianka, nie winnie wyglądająca duża kałuża w lesie - efekt do połowy mojej łydki się zatopiłem :) , powrót w mokrych i brudnych butach - ehm fatalny.

Napisano

65km z kolegami z forum po zadupiach lasu mokrzańskiego, było błoto czasem wręcz przeprawowe bo to już pod enduro się nie kwalifikowało ;) , szutry, asfalt, później czyszczenie napędu i to wsio na dziś pozdrower

• Mod Team
Napisano

Prawie cały dzień zamulania w domu a wieczorem nie wytrzymałem i poszedłem ostro pokręcić. 54km, avg 29,22km/h, jest moc! ;)

Napisano

Rozbroiłem Krossa. Rama do sprzedaży. Koła również i prawdopodobnie dwie korby.

Pracował, uczył się i w między czasie siedział na allegro polując na okazje i szukając części do nowego roweru. ;)

Napisano

Jak od miesiąca bez bika! A rowerowe? Przemyślenia co kupić sobie w sobotę oprucz klucza do supka, licznika, przerzutki. A dzisiaj przyszedł Katalog Dobre Sklepy Rowerowe 2010.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...