niestrawny Napisano 27 Sierpnia 2017 Napisano 27 Sierpnia 2017 jakby wolniej: Calvin Harris - Feels (Video 2) ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean Halsey - F**k Yourself Elliphant - One More (Official Video) ft. MØ Mura Masa & Charli XCX - 1 Night (Official Video)
porcelanowy Napisano 19 Września 2017 Napisano 19 Września 2017 Powitoł Nie mogę sobie tego wyrzucić z głowy... Co gorsza, 5letnia Córka też chodzi po domu i "chachacha-chacha-chacha" Ylvis - The Fox
ishi Napisano 21 Września 2017 Napisano 21 Września 2017 FitnessGlo - Timebomb petarda! Celldweller - ShutEmDown
verul Napisano 21 Września 2017 Napisano 21 Września 2017 @ishi wiecej prosze takich kawalkow! Boskie!!!
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Marca 2018 Mod Team Napisano 20 Marca 2018 AC/DC - Let There Be Rock
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Maja 2018 Mod Team Napisano 26 Maja 2018 Odkopuję temat po prawie dwóch miesiącach - chyba złota łopata się należy Właściwie nie muszę nic pisać, bo muzyka obroni się sama w tym przypadku, ale jednak napiszę Utwór z większym kopem energetycznym niż pozornie bardziej energetyczne, a tylko ciężej brzmiące współczesne zespoły ( sporo by się takich znalazło ), a więc Panie i Panowie, przed Wami Porter Band w super - hiperenergetycznym klasyku ( '80 ) polskiego rocka Refill ! PS Bębniarz ostro jedzie z koksem !
Sobek82 Napisano 5 Sierpnia 2018 Napisano 5 Sierpnia 2018 Mrozu - Sierść Mrozu feat. Tomson - Jak Nie My To Kto Mrozu - Houston Mrozu - Rewolucje Jak cała płyta ZEW Pozdrower
porcelanowy Napisano 7 Sierpnia 2018 Napisano 7 Sierpnia 2018 Powitoł Takie lekkie pobudzenie, ale pobudzenie iBenji - BOOM:
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Września 2018 Mod Team Napisano 16 Września 2018 Dredg - I Don't Know I Am Giant - Purple Heart Wystarczy tego posłuchać i dzida
Brombosz Napisano 21 Września 2018 Napisano 21 Września 2018 Kiedy jestem w lesie sam a słońce dopiero wstaje: Kiedy cisnę do pracy przygotowany na codzienną walkę: Kiedy trafi się podjazd na treningu: Kiedy się nie chce ale trzeba: Jak myślę, że nic nie muszę... i chyba też nie chcę: Gdy pada i mam mieszane odczucia z jazdy: Gdy boję się zjazdu i potrzeba agresji co by opanować strach: Kiedy wracam zmordowany i pod wiatr: Na razie tyle Wybaczcie, że post na rolkę papieru toaletowego, ale wolałem raz a konkretnie. Jak złamałem jakiś regulamin to przepraszam i proszę o info jaki.
imitac Napisano 6 Października 2018 Napisano 6 Października 2018 Same stare dobre kawałeczki mi się przypominają. Zaczynając od: przez: stopniowo nabierając coraz więcej energii:
SerQ Napisano 27 Listopada 2018 Napisano 27 Listopada 2018 Ostatnio mnie wzięło na powrót do elektroniki
next Napisano 28 Listopada 2018 Napisano 28 Listopada 2018 Część energetyczna "Khalouni khalouni" Khaleda,Faudela i Tahy.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Grudnia 2018 Mod Team Napisano 1 Grudnia 2018 Koniec "miętkiej gry" : The Cult - Fire Woman
kurt_hectic Napisano 7 Grudnia 2018 Napisano 7 Grudnia 2018 Większość z tego kanału. https://www.youtube.com/channel/UCVugTmbHJu-gvMsaLaak5AA Ostatnio np. gościu wrzucił np. to:
verul Napisano 24 Stycznia 2019 Napisano 24 Stycznia 2019 Ostatnio przy intensywnych treningach gdy jestem na skraju zalamania pomaga mi ta piosenka, a w szczegolnosci fragment od 3:30
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.