Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Panowie, polecam czasem pójść ze swoją kobietą do ciuchlandu, ostatnio nabyte długie spodnie z lidla za grosze i krótkie spodenki Crafta z taką fajną grubiutką wkładką, wszystko nowe a kilka złotych kosztowało :)

Napisano

Crank Brothers Multi 17 Gold

-torx t-25, rozkuwacz łańcucha, 4 klucze do szprych, imbusy 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, wkrętak płaski i krzyżowy, klucze płaskie 8 i 10mm

:)

Napisano

Jako że zaczynam dopiero znów (wow, ale po polsku ;) ) jeździć, to kompletuję trochę rzeczy. Więc dziś przyszły gacie Endury Firefly (krótkie i długie - długie już przetestowane ;) ). Oglądałem Singletracki - są super, ale trochę jak na moje potrzeby aż za nadto. Na razie wystarczą te modele.

Wczoraj rękawiczki Endury Full Monty (może na wyrost, ale założyłem i nie chciałem już więcej żadnych oglądać ;) ).

Dziś zakupiłem też klucze Author ToolBox 8, koszyk i bidon, a także torbę pod ramę, wszystko Authora. Aczkolwiek nieco się nie mieści torba razem z bidonem, co mnie lekko zaskoczyło... Cóż, trzeba zrobić zatem jeszcze jeden zakup :)

Pzdr,

P.

Ps. AAAaaa jeszcze pompka :)

Napisano

Ostatnio zakupiłem :

- licznik Sigma 1609 STS

- torba trójkątna pod ramę Spencer

- siodełko WTB Pure V Race

Napisano

PEDAŁY SPD SHIMANO PD-M520 + BLOKI + NAKŁADKI już nie mogę się doczekać aż wskoczę na nie i pośmigam :icon_mrgreen: To moje pierwsze spotkanie z spd :teehee:

Napisano

A umnie

korba RF deus (biała)

amor fox32|100

przednia piasta ChK niebieściutka

spowalniacze tarczowe magura od marty :icon_wink:

rożki tune

nowy rower składam a ramka w drodze

pozdrówka

Napisano

Koszulkę craft i spodenki w tk maxx. Nie wiem czy ceny okazyjne ale przecena gaci ze 430 na 165 przemawia na "tak".

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...