Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w poniedziałek torebkę podsiodłową Topeak Aero Wedge Pack :whistling: bardzo dobry zakup

wczoraj kurtkę rowerową na chłodniejsze dni i pompkę stojącą ze wskaźnikiem ciśnienia w Lidlu (bardzo dobry zakup)

Napisano

w poniedziałek torebkę podsiodłową Topeak Aero Wedge Pack :) bardzo dobry zakupwczoraj kurtkę rowerową na chłodniejsze dni i pompkę stojącą ze wskaźnikiem ciśnienia w Lidlu (bardzo dobry zakup)

w którym lidlu?

Napisano

Komplet oświetlenia z LIDL.

Jestem mile zaskoczony jakością produktu.Dobrze oświetla drogę. Przednia lampa daje widoczność na ponad 30 m.

Napisano

Ja w ostatnim tygodniu zakupiłem; komplet opon Kenda Karma, dwie dętki szosowe Continental, pulsometr Sigma PC 15, spodenki Accenta, bidony Maxim, koszyki Topeak oraz pompke z Lidla (naprawdę warta tych pieniędzy)

• Mod Team
Napisano

Zaciski do kół Zefal Lock n'Roll (anty-kradzieżowe)

Jakbyś mógł to napisz jak to się sprawuje, dobrze działa ta blokada? Widziałem je w BB i mnie zaciekawiły :thumbsup: Ile ważą?

Napisano

w którym lidlu?

Ursynowskim

Sorki, że tak późno ale nie czytałam forum w międzyczasie. Podejrzewam, że pompek i kurtek już dawno nie ma, pompki rozchodziły się jak świeże bułeczki :)

Napisano

Kurtka przeciwdeszczowa btwin

Rekawiczki btwin model zimowy

Nowe ( uzywane ) tylnie kolo od uzytkownika forum :thanks: Stare dojechalo do dnia dojscia przesylki.

Planowane zakupy : oswietlenie przod + jakies spodnie.

Napisano

Zacisk podsiodłowy Accent, komplet Opon Continental RaceKing 2.2, gripy Setlaz Kevlar,spodenki Rockrider SIX i po długich poszukiwaniach uchwyt do nadajnika DTS Sigmy bo guma poszła :) Przede mną jeszcze pedała(y?) SPD z butami ale musze zdobyc troche grosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...