Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i znów doszło :)

Amortyzator - Rock Shox reba SL 2010

Koszyk - Zefal

Bidon - Isostar

Klucz do kaset

Bacik

Napisano

Szybalski, widzę została Ci już tylko rama z nowego roweru :wallbash:

Ja zamontowałem Kendy Karma 2,2 - nie wiem dlaczego wcześniej ich nie zauważyłem, świetne opony i to za grosze, 49zł szt.

Waga 670g ale na moje góry to akurat, bieżnik świetny, w zakrętach najlepsza opona jaką miałem do tej pory, na dojazdówkach asfaltowych bardzo małe opory toczenia.

Napisano

Do mnie ostatnio dotarło sporo nowych części B) :

- koła Mavic CrossRide Disc,

- hamulce Avid Elixir 5,

- manetki Deore,

- kaseta SRAM X.9,

- łańcuch SRAM PC-971.

Napisano

Ja ostatnio zakupiłem do swojego rowerku dwie oponki "Maxxis - Opona Minion DH Front 2.35, 60TPI, MaxxPRO 60A " a.jpgprod_824_2.jpg

Oponki są po prostu świetne ;] super trzymają się drogi, i ładnie można ścinać zakręty w kontrolowanym poślizgu xD

Do lasu po prostu marzenie ;]

Napisano

VDO X3DW - jestem pod wrażeniem reakcji licznika na bezprzewodowy czujnik, zero opóźnień. Duży i czytelny wyświetlacz, możliwość montażu na mostku i pewne sprawdzone zapięcie.

dscf1142a.th.jpg

Stary VDO C4 prawie zdechł po ulewie jaka nawiedziła Świeradów 8 sierpnia, gdzie miały odbyć siezadowy, ale zostały odwołane ze względu na katastrofalne warunki ...

Napisano

Piękny do dzisiaj, zauważyłem, że licznik przestaje liczyć prędkość, gdy ta spadnie poniżej 4.5km/h, metry nalicza, ale to trochę dziwne, że czujnik/licznik nie jest tak skalibrowany, aby czekał odpowiednio długo na kolejny sygnał i pokazywał nawet 1km/h :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...