Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chyba nie będzie, bo się licznik przekręci na zero.

u mnie 7933 - ale to od choinki 2003 - niestety, nagminny brak czasu na jazdę :-(

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Stan na dziś 8402 km. Muszę tylko dotargać do 8500. Oby tylko pogoda dopisała. Ja chcę śnieg i mróz :)

Napisano

Ja mam 7311 km, ale ostatnio jakoś w ogóle przez ten czas mało jeżdżę... :P WSTYD

P.S. Trzeba doliczyć do szkoły prawie 10 km przez miasto ale to innym rowerem...

Napisano

Za 2 dni koniec roku :] Od Siepnia mam 2190km czyli 5m-cy. Mogło być więcej.. ale jestem zadowolony bo cały wynik to w sumie 95% jazdy po lesie :]

Napisano

Stan licznika od 01.03.05 do dzisiaj 9253 (równo z Bizonem).

Ponieważ tej zimy jeszcze żadnego dnia pogoda nie przeskodziła mi w jeździe :) , do 28 lutego być może dosięgnę 11 tysięcy. To by było coś. ;)

Napisano

Mi w zimie jezdzi sie spoko choc trase ta sama co w lecie robie o 1h dluzej a oponki na lodzie i sniegu dobrze sie trzymaja (nawet bez kolcow wiec nie bede ich wkrecal) ale jakos ostatnio mi sie odechcialo jezdzic w tych zamieciach... Od dluzszego czasu 3400km przez 6m-cy. Teraz duzo biegam wieczorami zeby utrzymac forme :D

Gość Gość
Napisano

7657km styczeń - grudzień. Może jeszcze dzisiaj pojeżdzę, ale raczej nie :P

Napisano

Co prawda zaczął się już rok 2006 ale może jeszcze się tu załapię :P

U mnie sezon trwał od kwietnia do końca września z tym że w czasie wakacji ze względu na prackę specjalnie nie pojeździłem...

Razem się uzbierało 2429km.. w planach było 5000 no ale cóż... nie można mieć wszystkiego a czasem trzeba coś zarobić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...