arek_wro Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 Inferek, ja też pewnie będę jechać, więc minimum dwie osoby z naszych okolic już są.
argusiol Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 więc minimum dwie osoby z naszych okolic już są. a nawet trzy, bo ja również planuję się wybrać.
inferek Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 Autem czy pociągiem ? 4 osoby bo jeszcze Ukasz i kierownik i + 1
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 16 Grudnia 2009 Ja z wawy będę jechał ale sercem bliżej do wroca ...
arek_wro Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Autem czy pociągiem ? Ja planuję autem. Jak się zbierze więcej osób to można by wyruszyć kilkoma autami. Taka mała karawana
wojtekkrakow Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Ja walczę o wolne, ciężko z takim wyprzedzeniem, więc określę się początkiem stycznia, ale na 99% się pojawię, będę jechał autem raczej. Albo z Krakowa albo z Bielska, chętnie kogoś zabiorę jak już się określę. Do tego czasu powinienem mieć bagażnik na dach rowerowy, więc 2 osoby z rowerami będę mógł zabrać
inferek Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Ja planuję autem. Jak się zbierze więcej osób to można by wyruszyć kilkoma autami. Taka mała karawana Ja też chyba autem, jeno nie mam patentu jak zamocować rower, prowadzenie pancerzy przeszkadza na dole żeby złapać, left ogranicza przykrecenie amora do stojaka, a jak zapakuje do srodka to nikogo wiecej nie wezme ;]
MarcinGoluch Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Napisano 17 Grudnia 2009 Na większych stacjach benzynowych można za parę groszy wynająć małą przyczepkę na którą na spokojnie złożyć można 3-4rakiety. Mam zamiar skorzystać z takiej przyczepki i polecieć w aucie w 4osoby.
arek_wro Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Inferek, było kupować rower z takim dziadoskim amorem? Jak coś to u mnie do środka powinny wejść dwa rowery. A może sprawie sobie wreszcie bagażnik na dach to wtedy już w ogóle pełen wypas
inferek Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Z przyczepką nie problem tylko trzeba mieć hak ;]
cann Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 ja tez bede wyruszal z okolic wro !! oczywiscie w styczniu dopiero bede wiedzial na 100% czy sie pojawie ale kaske odstawiona juz mam !!
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 18 Grudnia 2009 Ponawiam pytanie da rade szosą? http://www.forumrowerowe.org/topic/60211-zlot-ii-ogolnokrajowy-miedzynarodowy-zlot-forumroweroweorg/page__view__findpost__p__641780 Cos tam zdawa sie byc. Szacunek... I.
TomekW Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 Dzięki Ivan, nie śledziłem tematu więc nie zauważyłem. Szczegółowe zapytanie poszło do miejscowego forumowicza. Pozdrawiam
Kanonier Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 Yyy... a jak ktoś mieszka blisko miejsca gdzie organizowany jest zlot może się pojawić?? (czyt. Ja mam na tyle blisko, że raczej nie liczę noclegu w innym miejscu ) Jak wtedy z opłatami czy coś?? Macie jakiś plan tras do objazdu/cele do zaliczenia czy po prostu gdzie "poniesie"?? Może jakaś pomoc w organizacji (dopiero teraz zauważyłem temat)?? W piątek raczej kiepsko się widzę na zlocie (praca) ale sobota i niedziela z chęcią się dołączę :-)
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 18 Grudnia 2009 Primo: przeczytaj co napisano na stronach 1-22 odnosnie Zlotu. Duzo Ci sie rozjasni Secundo: planowane jest malutkie przecieranie szlakow w ostatni weekend kwietnia. Prowadzic bedzie Szczawnicki Lokals Uszolot Tertio: jesli masz jakies sugestie co do trasek to jak najbardziej mile widziane. Jak juz tam gdzies po drodze zauwazylem warto to zestawic ze stanem wiedzy i wyjezdzenia Uszolota. Kazdy nieznany mu dodatek to bonus dla nas. Szacunek... I.
Rulez Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 Panie Ivan, obraziłeś się Pan, czy jak ? , małe pytanko na PW zadałem
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 18 Grudnia 2009 Panie Ivan, obraziłeś się Pan, czy jak ? , małe pytanko na PW zadałem hmmm... Odpisalem Ci na maila... Gdyz takowego tez od Ciebie otrzymalem. Widac Matryca Wszechmocna pochlonela... Narzie nie mialem jeszcze mozliwosci testowania. Tyle co krotki blat po dzielnicy. STraszny zapier mam w tyrce. Tak to juz jest przed Snietami jak sie pracuje w spozywce. Moze, moze zrobie krotki tescik przed samym swiatecznym wylotem do Kraju-Raju ale jeszcze nie wiem. A tak to porzadny oblot dopiero po Nowym Roku... Szacunek... I.
Rulez Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 OK., więc czekam na wrażenia (jeśli takowych doznasz), i życzę spokoju w pracy.
Kanonier Napisano 19 Grudnia 2009 Napisano 19 Grudnia 2009 Primo: przeczytaj co napisano na stronach 1-22 odnosnie Zlotu. Duzo Ci sie rozjasni Secundo: planowane jest malutkie przecieranie szlakow w ostatni weekend kwietnia. Prowadzic bedzie Szczawnicki Lokals Uszolot Tertio: jesli masz jakies sugestie co do trasek to jak najbardziej mile widziane. Jak juz tam gdzies po drodze zauwazylem warto to zestawic ze stanem wiedzy i wyjezdzenia Uszolota. Kazdy nieznany mu dodatek to bonus dla nas. Szacunek... I. Heh... moje lenistwo czasem nie zna granic (dużo tych stron mi się wydawało ale dałem radę) W kwietniu postaram się dołączyć Jeśli chodzi o znajomość terenu przez Uszolota - hmm... coś mi się wydaje, że nie ma mocnych na Niego ale pomyślimy nad jakimiś wariantami fajnymi (nie żeby rodziła się tu jakaś konkurencja czy coś bo raczej nikt za wszystkich nie będzie decydował z tym itp.) A tak na marginesie - podjazd pod Durbaszkę itp. okolice: http://picasaweb.google.com/kanonier10/ZWidokiemNaTatry# (zdjęcia chyba z roku 2007 ale nic się prawie nie zmieniło)
uszolot10 Napisano 19 Grudnia 2009 Napisano 19 Grudnia 2009 Witam znowu! No to tak: Jak juz tam gdzies po drodze zauwazylem warto to zestawic ze stanem wiedzy i wyjezdzenia Uszolota. Kazdy nieznany mu dodatek to bonus dla nas. Jak już Ci wspominałem na gg okolice Szczawnicy mam w 100% wyjeżdżone (czytaj: zaliczyłem wszystkie możliwe ścieżki, łącznie z tymi pieszymi, a także niezaznaczonymi na mapie, z której korzystam.) Po drugie: I tak pewnie będzie kilka grup, które w zależności od umiejętności i wytrenowania pojadą różnymi traskami - więc kilka na pewno będzie trzeba zorganizować. Po trzecie: Chyba nikomu się na razie nie śpieszy, zlot dopiero za pół roku - na ustalenia dokładniejsze przyjdzie czas. Pozdrawiam Ostro (jak to zwykł robić pan Ivan).
Szczavik Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Pozwolę się wtrącić do planowanej trasy. Wydaje mi się, że na tego typu imprezę bardzo fajna jest "klasyczna" pętla z Krościenka/Szczawnicy. Wygląda to tak: Krościenko - Dzwonkówka - Przechyba - Radziejowa - Wielki Rogacz - Wysoka - Durbaszka - Palenica - Szczawnica W przypadku modyfikacji w postaci noclegu na Durbaszce można zrobić ją w konfiguracji: Durbaszka - Palenica - Szczawnica - (ominięcie asfaltu do Krościenka i Dzwonkówki) - Przechyba - Radziejowa - Rogacz - Wysoka - Durbaszka Parę fotek: -Fotorelacja Failo: www.enduroriderz.pl -Wycieczka w tym roku: Picasa Clyde'a
uszolot10 Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Dlatego właśnie o tej klasycznej trasie myślałem. Z Ivanem to objeżdżamy w Kwietniu. Pozdrawiam
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 20 Grudnia 2009 Klaniam, A tak z innej zupelnie "gruszki". W tym roku Lookas odgrazal sie ze przytarga wage coby Fetyszysci Gramowi i czciciele Boga Wagomira mogli dac upust swoim frustracjom zwiazanym z niedostatecznym odchudzeniem ich maszyn. Jednakoz sie nie udalo. Tak wlasnie sobie uswiadomilem - w swietle swoich niedawnych sprawdzianow przyrostu tkanki tluszczowej lub moze bardziej na miejscu byloby miesniowej - iz zaposiadam Wage Woblerowska, ktora powinna sie nadac do tego typu Obrzedow I Jaselek jakimi sa sprawdzanie wagi calkowitej machiny. http://picasaweb.google.com/sargar.macreeve/FrankenPryszczWersja14#5414361870088853362 Zabrac klamota? Wprawdzie nie jest to mistrzostwo swiata, wazy z dokladnoscia tylko do 5g, ale jak powiesimy na jakims kolku to mozna sie powazyc. A-ha... Jak ktos ma grata powyzej 20kg to niech nawet nie podchodzi Szacunek... I.
Rulez Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Taa, tyle to ja wiem co waży , brać !!! , w końcu to 5 gram dokładniści, w porównaniu z żadną ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.