Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

To ja standardowe pytanie Marcinie: o przekimanie sie do poniedzialku rana samemu walczyc nada?

Rozumiem ze kolega 1415chris ze wzgledu na lokalizacje z Londka bedzie raczej frunal do Kraka? Bo ja chyba z East Midlands...

Szacunek...

I.

Napisano

Witam!

Jako tubylec oczywiście przyjadę;) Może nawet zamieszkam, pomimo, że od domu mam tylko 5 km do ośrodka.

Rozmawiałem z Ivanem , przyjeżdża ze znajomymi w kwietniu, to przejedziemy planowaną traskę zlotu - mam nadzieję, że się przydam - więcej info jak coś gg. 9006438 lub Ivana...

Napisano

Dobrze rozumujecie kolego IvanMTB ;)

Przywozisz bike, czy cos masz tam na 'miejscu'?

Teraz tylko niech wladza potwierdzi termin i mozna zaczac rozgladac sie za biletami, chociaz nie wiem czy mozna az z takim wyprzedzeniem?

No i w koncu bede musial zakupic torbe a raczej walize na nowy pojazd.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Przywoze, przywoze...

A za biletami juz sie sam rozgladalem. I wyglada ze mozna nawet z tak kosmicznym wyprzedeniem kupowac.

Co do latania z rowerem to ostzregam ze Ryan od 1 pazdzierniak wprowadzil nowy limit na rowery. Wraz z opakowaniem max 20kg takze walizy z miejsca odpadaja bo waza okolo 12-14 kg sztuka. Dobra, wyscielana torba albo Polaris Bike POD.

Cale szczescie ze Wizir i Easy jeszcze maja normalny limit na roweru 32kg...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Dowcipas wtorbeubogi ;)

Sam sobie tak zrob :)

Jak jechalem na Karpatke w 2007 roku to mimo wyscielanej torby pogieli mi tylna tarcze, a w zeszlym roku mimo walizy mialem lekko skrzywiony hak przerzutki...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

:P

Teraz nie bedzie problemu bo od Pryszcza hak mozna odkreciec ale w Inbredzie byl to ekhem lekki problem :D Od Karpatki juz zawsze demontuje tarcze.

A Niemiec jak to Niemiec... Sztuczka kusa :) Zobaczymy co sie objawi kolo marca...

Dzienx anyway...

Szacunek...

I.

Napisano

Widzę, że wybieracie się niedaleko moich rejonów(60km). Jeśli nic nie będzie stało na przeszkodzie to pojawię się. Jeśli będę miał czas to mogę pomóc w organizacji ale teraz tego zagwarantować nie mogę.

Napisano

ilość miejsc w ośrodku 3domy dalej

:) czy ja dobrze rozumiem ze grono frorum rowerowego mialo by byc podzielone na dwa calkiem osobne domy (kilka niewygodnych sytuacji jakie moga z tego wyniknac, nasuwa mi sie do glowy) !! czy to aby na pewno dobry pomysl ?? oczywiscie pytam tylko z czystej ciekawosci, ale byc moze i szukam dziury w calym , bo jeszcze waznym jest jak daleko sa te 3 domy dalej ;):)

pozdrawiam

Napisano

Że tak to ujmę: Lecim do Szczawnicy :) U siebie nie widzę żadnych przeszkód żeby się pojawić. Ba! Grzechem by było tego nie zrobić!

Napisano

Temat podziału nie jest jeszcze do końca pewny ale już pisze z czego może wynikać.

Z Orłem mieliśmy jasny układ. Mamy minimum 60osób i całe schronisko nasze. Teraz mamy problem żeby dorwać schronisko które zgodzi się na taki układ.

Wyjścia są dwa. Bierzemy 60osób do schroniska które ma 50miejsc i śpimy piętrowo lub na karimatach itp. lub robimy cywilizowane warunki ale dzielimy sam nocleg na dwie grupy. Śniadania, ognisko i cała trasa przebiega tak jak w ubiegłym roku czyli wspólnie.

Inna opcja bierzemy 50miejsc w schronisku a spóźnialscy na własną rękę. To mi się jednak najmniej podoba.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Nie ma co wydziwiac ;) Podzial z czysto logistycznych wzgledow ma sens.

A jak Prezio napisal i tak to co ma byc razem, bedzie razem...

Przy okazji: jako ze Uszolot jest miejscowy mam jakies pomysly na traski - bedziemy je objezdzac w kwietniu, ale jak by ktos mniej lub bardziej zblizony do Szzcawnicy mial jakies dodatkowe pomysly lub chcial sie przylaczyc do Przed-Zlotowego przecierania szlakow to bardzo SI...

Szacunek...

I.

Napisano

Wojtekkraków no chyba Cie z tym podziałem... :P;)

Co do dzielenia, najchętniej bym go nie robił bo to trochę klimat psuje. Jak by co, przez moje pozlotowe plany mogę się przekimać na karimacie i w śpiworze (na 90% będę miał ze sobą, pozostałe 10% wyklaruje się z czasem). Więc jedno miejsce już jest ;)

Napisano

Słuchajcie pojawiła się szansa na super lokal w terminie 11-13czerwiec.

Schronisko "Pod Durbaszką" chętnie nas ugośći ;) za jedyne 20zł od noclegu. Śniadania i kolacje po 7zł od posiłku.

Odniosłem pozytywne wrażenie po rozmowie z właścicielem więc myślę, że można spróbować.

Na chwile obecną wszystkie schroniska z którymi rozmawiałem zażyczyły sobie jednak wpłaty rezerwacyjnej więc lada chwila radzę odsupłać skarpety.

Co powiecie o Durbaszce?

www.durbaszka.pl

Ahia i jedyny minus to dojazd z PKP ok 40km. Jak to powiedział Uszolot "raczej z góry" więc jak będzie podjazd on wiezie torby ;).

Napisano
Jak to powiedział Uszolot "raczej z góry" więc jak będzie podjazd on wiezie torby ;).

Raczej z góry nie oznacza cały czas z góry:D - zdarzy się też podjeździk:D

Napisano

A ja kompletnie zapomniałem o Piwnicznej Zdrój - zdecydowanie bliżej, bo tylko 15 km do schroniska na Durbaszce, lecz za to około 10 km pod górkę asfaltowym podjazdem. Według mnie, to o wiele lepszy pomysł niż wleczenie się 40 km ruchliwą drogą...

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...