Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

@porcelanowy - świetny zakup, rewelacyjny kontakt oraz zadziwiająco przyjemna cena w stosunku do jakości i stanu produktu - POLECAM!!

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

@dawid - POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE ZŁOŻYĆ KOŁO. SOLIDNA FIRMA.

Podpisuje sie pod tym takze.

Ja o koledze @dawid mam takie same zdanie co kolega cinek1987cinek :P

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Tym razem mogę polecić użytkownika minilogo3

Pewny sprzedawca, szybki kontakt, towar w świetnym stanie i za niewielkie pieniądze.

Napisano

Chciałem ostrzec wszystkich potencjalnych kupców przed Kolegą jasinski21444

Zakupiłem rower od niego, kontakt przed zakupem ok, natomiast po zakupie zamienił się w 3 letnie dziecko, Nie dosłał mi papierów na ramę, amor i damper (gwarancja), pomimo zapewnień iż to zrobi. 

Stan roweru nie zgadzał z stanem faktycznym - ale kupowałem rower używany i liczyłem się z tym, jednak opis, jak i rozmowa telefoniczna pozwoliła mi wykreować obraz który rozminął się lekko z rzeczywistością. 

Próbowałem się skontaktować z nim przez maila, endurotrophy jak i to forum (kilkukrotnie) jednak bezskutecznie. 

Jeśli planujesz zakup od jasinski21444 polecam się głęboko zastanowić 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

ACTIVIA - może nie do końca transakcja, ale w bardzo miłej atmosferze przyjąłem zalegające mu zbędne kółko. I zostałem obdarowany smarem do serwisu amortyzatora  :thanks:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

d8wid - Polecam kolegę Dawida, który pomógł mi dokonać zakupu w CRC. Pieniądze wpłacone na jego konto, z którego dokonał dla mnie zakupu w obcej walucie. Na bieżąco informował o statusie zamówienia. Dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...