Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z czystym sumieniem mogę polecić Użytkowników lukas85, Kafarek555, Axl, świetny kontakt, towar w super stanie, dobra cena.

Przestrzegam natomiast przed użytkownikiem ponerek Kupiłem od niego koło "sprawne, z obtarciami na feldze od normalnego użytkowania, z lekkim biciem 2-3 mm." Dostałem koło z luźnym bębenkiem, z biciem ok 2 cm i mega wgniotem na obręczy. Widać że koło duuuuużo przeszło, a było zachwalane jako używane, ale w dobrym stanie.

Nie polecam...

Napisano

Popieram kolegę wyżej !

Miałem dylemat, bo ceny całkiem okazyjne. Wiadomo że im niższa cena, tym bardziej człowiek węszy. Jak się okazało zupełnie niesłusznie. Wszystko poszło jak z płatka i szybka wysyłka :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja z kolei polecam wszelakie interesy z użytkownikami Lawon i vitesse. Super kontakt, sprawna i bezpieczna przesyłka a wszystko zgodne z opisem. pozdrawiam :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja polecam sprzedającego refiko . Przedmiot zgodny z opisem. Szybko wysłane. Bardzo dobrze pakowane . Dobry kontakt. Żadnych uwag.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Jak zwykle handel z użytkownikiem Mrowek jest czystą przyjemnością :) Dzięki Michał ;)

U Andrew'a co prawda nie kupowałem ale, serwisował mi hamulec - miodzio i narzucam się na przyszłość :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

berkas97

Wzorowa transakcja, przesyłka wczoraj wysłana dzisiaj u mnie w domu. Wszystko zgodne z opisem i wygląda nawet lepiej jak na zdjęciach :D

Za cierpliwość i chęć odpowiedzenia na wszystkie moje pytania

WIELKI POZYTYW

Napisano

bloom

Transakcje przebiegła pomyślnie. Wszystko zgodnie z opisem, dobrze zapakowane. Na przesyłkę trzeba było troszkę zaczekać, ale każdemu mogą się zdarzyć problemy.

POZYTYW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...