tobo Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 w nocy będziecie się zakradać do swoich łóżek. jak wszyscy spać pójdą.
KAZUMI Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 No bez takich ale nie ukrywam ze miło by było z Prezesem pokój dzielić. Najwyżej będziemy szczuć Woblerami
MarcinGoluch Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Napisano 3 Czerwca 2009 DLA WSZYSTKICH "ALKOHOLIKOW"takich jak ja ;p;p heheh zaopatrzcie sie we wlasny polski alkohol W 100% popieram. Obecnie Złoty Bażant mocno podupadł w starciu z Polska konkurencją. Jakiś czas temu jeszcze smakował mi Gambrinus ale obecnie i on mi nie pasi. Nie ma to jak Polski Żywiec lub insze z piw na naszym rynku w stylu Carlsberg, Heineken.Co do whisky, brendy i innych ichniejszych trunków to ja dziękuje ale jak to mawiał klasyk "perfum nie pijam".
ATT Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Ja planuję być w Wałbrzychu pociągiem o 18:15, jedzie ktoś jeszcze tak późno? czy bez towarzystwa będę musiał dojechać do Orła?
Rulez Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma to jak Polski Żywiec lub insze z piw na naszym rynku w stylu Carlsberg, Heineken Sorry, ale to co piszesz to profanacja, mamy i owszem dobre polskie piwa, ale na pewno nie te siki produkowane metodą rozcieńczania i gazowane jak cola http://www.ciechan.com.pl/index.php?option...6&Itemid=59 To by było na tyle. pozdrawia stary alkoholik . Marcin, jak mniemam moje dane dotarły, niestety nie doczekałem sie na potwierdzenie
Ukasz Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 to może kompromis czeskie piwo w Polsce ?? może na trasę wrzucimy schronisko Andrzejówka, jest na głuszyckich trasach i dają tam lane czeskie piwko ;.. nawet dobre a dla patriotów mają polskie (m.in. Żywiec) po jednym (bo po więcej prowadzić pojazdów nie wolno) i dalej w trasę .. w dodatku można się tam nieźle najeść za niezłą kasę - Prawie jak w Czechach... prawie nie robi tu wielką ... Żywiec czy jakos..
dejot Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Sorry, ale to co piszesz to profanacja, mamy i owszem dobre polskie piwa, ale na pewno nie te siki produkowane metodą rozcieńczania i gazowane jak cola http://www.ciechan.com.pl/index.php?option...6&Itemid=59 To by było na tyle. pozdrawia stary alkoholik . Marcin, jak mniemam moje dane dotarły, niestety nie doczekałem sie na potwierdzenie Rulez ależ mi smaku na Ciechana narobiłeś! A może niech każdy ze swojego rejony przywiezie z butelkę- dwie jakiegoś lokalnego niszowego browaru ? to może kompromis czeskie piwo w Polsce ?? może na trasę wrzucimy schronisko Andrzejówka, jest na głuszyckich trasach i dają tam lane czeskie piwko ;.. nawet dobre a dla patriotów mają polskie (m.in. Żywiec) po jednym (bo po więcej prowadzić pojazdów nie wolno) i dalej w trasę .. w dodatku można się tam nieźle najeść za niezłą kasę - Prawie jak w Czechach... prawie nie robi tu wielką ... Żywiec czy jakos.. Piwo temu Panu bo dobrze prawi! A jeśli ktokolwiek miałby styczność z tym: http://www.ciechan.com.pl/index.php?option...i&Itemid=29 To proszę przywieźcie mi butelkę!
Nawrotek Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Aj tam - z tym alkoholem to półżartem było jak by co Ja chcę trochę pojeździć a nie w wucecie siedzieć Czesi mają syf alkohol - ostatnio coś ze śliwkami w środku piłem. Takie zielone - tragedia. Lech najlepszy i tyle Jeszcze raz apeluję o nie branie 330 i tym podobnych opon. Po ostatnich ulewach miejscami może być niebezpiecznie. (chociaż dokładnej trasy nie znam - raczej chodzi mi o trawiasty zjazd z sowy)
Rulez Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Jeszcze tylko dodam , że póki czeskich browarów nie wykupiła Coca-cola , to były tam niezłe piwa , teraz to siki jak Heineken . U mnie z lokalnych to tylko piwa z Witnicy, coś dla tych którzy doceniają smak prawdziwego piwa : http://www.browar-witnica.pl/cms/index.php...8&Itemid=22 I dla porządku - nigdy nie piję alkoholu przed, czy w czasie jazdy rowerem
MarcinGoluch Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Napisano 3 Czerwca 2009 Po ostatnich skreśleniach MAMY JESZCZE OK 10 WOLNYCH MIEJSC ! ! ! Jeżeli ktoś by chciał zawitać a nie zrobił jeszcze wpłaty może to zrobić na miejscu. Prosze wtedy o kontakt na gg lub telefon 509 551 144 i będziemy dalej załatwiać.
mogilniak Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Noteckie, Nakielskie, Ciechan, Połczyn, Witnica, Krotoszyn, Fortuna, Staropolskie czy świętej pamięci Grudziądzkie lub Leszek, nie mówiąc już o Spiżu czy piwach klasztornych to są piwa, ale Żywiec, Carlsberg, Heineken czy inne trutki, toc to świętokradztwo....
Nawrotek Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Absynt pycha jest - to było jakieś nalewkowino z zielonych śliwek Piwo Krotoszyn - pamiętam je - teraz chyba nie istnieje. Coś niesamowitego było Zawsze jak byłem w Krotoszynie to z kolegami je się pijało...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2009 Jeszcze raz apeluję o nie branie 330 i tym podobnych opon. Po ostatnich ulewach miejscami może być niebezpiecznie. (chociaż dokładnej trasy nie znam - raczej chodzi mi o trawiasty zjazd z sowy) Spokowodza... Przod Fire XC 29-er 720g, tył Fire FR 960g OSTRO! I.
Ukasz Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 no to nic ...następny zlot w Ciechanowie haha może nocleg w magazynie browaru ??
tobo Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 ZLOT MOŻNA UZNAĆ ZA OTWARTY zawitał dziś do mnie qba66 z naszego forum
dejot Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Jutro zdajcie sprawozdanko krótkie jak wygląda sytuacja na szlakach
Sel Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Powiem tak, stojąc dzisiaj i oczekując na autbous w Wałbrzychu: skóra lekko ocieplana, cienki sweter, t-shirt i było mi.. cholernie zimno Polecam wziąć wind-stoppery.
Ecia Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Ja tam zapakowałam cały set zimowej odzieży, z kominiarką i rękawicami włącznie - ot, na wszelki wypadek
nabial Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 nie ma jak czerwiec, globalne ocieplenie i zahartowane cialo sportowca to ognisko jest moze na kolkach?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.