Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
:D DLA WSZYSTKICH "ALKOHOLIKOW"takich jak ja ;p;p heheh zaopatrzcie sie we wlasny polski alkohol

W 100% popieram. Obecnie Złoty Bażant mocno podupadł w starciu z Polska konkurencją. Jakiś czas temu jeszcze smakował mi Gambrinus ale obecnie i on mi nie pasi.

Nie ma to jak Polski Żywiec lub insze z piw na naszym rynku w stylu Carlsberg, Heineken.Co do whisky, brendy i innych ichniejszych trunków to ja dziękuje ale jak to mawiał klasyk "perfum nie pijam".

Napisano

Ja planuję być w Wałbrzychu pociągiem o 18:15, jedzie ktoś jeszcze tak późno? czy bez towarzystwa będę musiał dojechać do Orła? :D

Napisano
Nie ma to jak Polski Żywiec lub insze z piw na naszym rynku w stylu Carlsberg, Heineken

Sorry, ale to co piszesz to profanacja, mamy i owszem dobre polskie piwa, ale na pewno nie te siki produkowane metodą rozcieńczania i gazowane jak cola :D

http://www.ciechan.com.pl/index.php?option...6&Itemid=59

To by było na tyle.

pozdrawia stary alkoholik .

Marcin, jak mniemam moje dane dotarły, niestety nie doczekałem sie na potwierdzenie :D

Napisano

to może kompromis

czeskie piwo w Polsce ??

może na trasę wrzucimy schronisko Andrzejówka, jest na głuszyckich trasach i dają tam lane czeskie piwko ;.. nawet dobre :D a dla patriotów mają polskie (m.in. Żywiec) :D

po jednym (bo po więcej prowadzić pojazdów nie wolno) i dalej w trasę ..

w dodatku można się tam nieźle najeść za niezłą kasę - Prawie jak w Czechach... prawie nie robi tu wielką ... Żywiec ;) czy jakos..

Napisano
Sorry, ale to co piszesz to profanacja, mamy i owszem dobre polskie piwa, ale na pewno nie te siki produkowane metodą rozcieńczania i gazowane jak cola :mellow:

http://www.ciechan.com.pl/index.php?option...6&Itemid=59

To by było na tyle.

pozdrawia stary alkoholik .

Marcin, jak mniemam moje dane dotarły, niestety nie doczekałem sie na potwierdzenie ;)

Rulez ależ mi smaku na Ciechana narobiłeś! A może niech każdy ze swojego rejony przywiezie z butelkę- dwie jakiegoś lokalnego niszowego browaru ? :D

to może kompromis

czeskie piwo w Polsce ??

może na trasę wrzucimy schronisko Andrzejówka, jest na głuszyckich trasach i dają tam lane czeskie piwko ;.. nawet dobre ;) a dla patriotów mają polskie (m.in. Żywiec) ;)

po jednym (bo po więcej prowadzić pojazdów nie wolno) i dalej w trasę ..

w dodatku można się tam nieźle najeść za niezłą kasę - Prawie jak w Czechach... prawie nie robi tu wielką ... Żywiec ;) czy jakos..

Piwo temu Panu bo dobrze prawi! :)

A jeśli ktokolwiek miałby styczność z tym:

http://www.ciechan.com.pl/index.php?option...i&Itemid=29

To proszę przywieźcie mi butelkę! :)

Napisano

Aj tam - z tym alkoholem to półżartem było jak by co :mellow:

Ja chcę trochę pojeździć a nie w wucecie siedzieć ;)

Czesi mają syf alkohol - ostatnio coś ze śliwkami w środku piłem. Takie zielone - tragedia.

Lech najlepszy i tyle ;)

Jeszcze raz apeluję o nie branie 330 i tym podobnych opon. Po ostatnich ulewach miejscami może być niebezpiecznie. (chociaż dokładnej trasy nie znam - raczej chodzi mi o trawiasty zjazd z sowy) ;)

Napisano

Po ostatnich skreśleniach MAMY JESZCZE OK 10 WOLNYCH MIEJSC ! ! !

Jeżeli ktoś by chciał zawitać a nie zrobił jeszcze wpłaty może to zrobić na miejscu. Prosze wtedy o kontakt na gg lub telefon 509 551 144 i będziemy dalej załatwiać.

Napisano

Noteckie, Nakielskie, Ciechan, Połczyn, Witnica, Krotoszyn, Fortuna, Staropolskie czy świętej pamięci Grudziądzkie lub Leszek, nie mówiąc już o Spiżu czy piwach klasztornych to są piwa, ale Żywiec, Carlsberg, Heineken czy inne trutki, toc to świętokradztwo....

Napisano

Absynt pycha jest - to było jakieś nalewkowino z zielonych śliwek B)

Piwo Krotoszyn - pamiętam je - teraz chyba nie istnieje. Coś niesamowitego było :voodoo: Zawsze jak byłem w Krotoszynie to z kolegami je się pijało... :blink:

• Mod Team
Napisano
Jeszcze raz apeluję o nie branie 330 i tym podobnych opon. Po ostatnich ulewach miejscami może być niebezpiecznie. (chociaż dokładnej trasy nie znam - raczej chodzi mi o trawiasty zjazd z sowy) :voodoo:

Spokowodza... Przod Fire XC 29-er 720g, tył Fire FR 960g B)

OSTRO!

I.

Napisano

Powiem tak, stojąc dzisiaj i oczekując na autbous w Wałbrzychu: skóra lekko ocieplana, cienki sweter, t-shirt i było mi.. cholernie zimno :D Polecam wziąć wind-stoppery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...