Nawrotek Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 50km miejscami w niezłym błotku I jeszcze fajniejsze singletracki
Damix Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 40km z Poznania do Dębogóry (za Kicinem ) przyjechałem na grilla do ciotki Powrót dziś ; Debogóra - Poznań 35km (troche inna droga ) .... i złapałem kapcia przed samym domem pffffffff ... a całkiem nowy rower
Zidentyfikowany Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 21km. Z Karwi na Dębki lasem wzdłuż morza, i troche po samej Karwi pokręciłem.
roswell Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 Maraton Cyklokarpaty - Nowy Żmigród, 4 miejsce w Elicie, do pudła brakło 1,5 min... Dużo błota, poteżne podjazdy, fajne szutry, ogólnie świetna trasa.
mikołaj Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Wczoraj przeżyłem dystans mega w Nowym Żmigrodzie. Było miło.
Ciastkorz Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Umyłem napęd bo już strasznie zasyfiony był
creative1989 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Widzę, że Wax i Nawrotek dostali przydomek: OSZUST Co nabroili? Skromne 2km na pocztę i z powrotem
Phil Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Rowerek umyty, pedały zdjęte ale założę dopiero pod wieczór jak będę miał klucze. No i czela mnie przesmarowanie napędu, bo coś zgrzyta.
Adik Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Widzę, że Wax i Nawrotek dostali przydomek: OSZUST Co nabroili? Skromne 2km na pocztę i z powrotem Na zlocie forum coś nabroili. Ja też nie wiem co i mnie też to ciekawi Ze mnie przypał jest - zlot w moim mieście a ja chyba ślepy i głuchy jestem bo nie byłem }
Ecia Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Nabroili - i niebawem postawimy tę kwestię przed forumowym sądem koleżeńskim
creative1989 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Ze mnie przypał jest - zlot w moim mieście a ja chyba ślepy i głuchy jestem bo nie byłem } hehe, no to nieźle Nabroili - i niebawem postawimy tę kwestię przed forumowym sądem koleżeńskim pili alkohol? Pogoda na zlot nie dopisała chyba, bo na pomorzu strasznie błotnista skandia wyszła
tomeks Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 strasznie błotnista skandia wyszła troche blota bylo, ale bez przesady
rockrider Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Wymyłem bika po maratonie oraz zmieniłem łańcuch na XTR`a
creative1989 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 troche blota bylo, ale bez przesady ja miałem problemy z przednią przerzutką gdzieś tak za połową dystansu mini, a co dopiero zawodnicy, w tym i ty, na dystansie GF
tomeks Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 U mnie tez na 1 okrazeniu cos tam szwankowalo, ale tylko przez pare km, pozniej juz bylo ok Tyle, ze kaseta mi sie zalepila i lanuch czasem przeskakiwal
Ecia Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Pogoda na zlocie była bardzo dobra - przyjemny chłodek, żeby się za bardzo nie zgrzać na podjazdach, błotko skuteczne na problemy z cerą, deszczyk, coby zbytni nadmiar tego błotka w porę zmyć tak z rowerów, jak i z ich właścicieli tudzież wiaterek dla wysuszenia po deszczowym prysznicu
Gabek Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Dzisiaj ok. 30 km w większości po asfalcie. Na szczęście udało się uniknąć deszczyku. Wcześniej regulacja przerzutek.
olecki Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Umyłem rower. Byłem w serwisie umówić się na przegląd i regulacje. Zrobiłem 20km.
kantele Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 przetestowałam dzisiaj nową koszulkę bikestats niestety, wygląda na to, że jest mniej oddychalna od taniej koszulki z coolmaxu z lidla... ale ładna jest za to i taka "pro" ;D
Ganisz Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Montaż nowej kiery, mostka i zakładanie gripów. Wszystko Ritchey WCS Wszytsko to ładnie się komponuje ze sterami i sztycą w.w. producenta. Jutro czas na test w terenie
jelen Napisano 9 Czerwca 2009 Napisano 9 Czerwca 2009 obejzalem JiB-a 2 Sessions i mozna isc spac. ) dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.