Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

40km z Poznania do Dębogóry (za Kicinem ) przyjechałem na grilla do ciotki :D

Powrót dziś ; Debogóra - Poznań 35km (troche inna droga :P ) .... i złapałem kapcia przed samym domem pffffffff ... a całkiem nowy rower :(

Napisano

Maraton Cyklokarpaty - Nowy Żmigród, 4 miejsce w Elicie, do pudła brakło 1,5 min...

Dużo błota, poteżne podjazdy, fajne szutry, ogólnie świetna trasa.

Napisano

Rowerek umyty, pedały zdjęte ale założę dopiero pod wieczór jak będę miał klucze. No i czela mnie przesmarowanie napędu, bo coś zgrzyta.

Napisano
Widzę, że Wax i Nawrotek dostali przydomek: OSZUST :D Co nabroili?

Skromne 2km na pocztę i z powrotem :)

Na zlocie forum coś nabroili. Ja też nie wiem co i mnie też to ciekawi :)

Ze mnie przypał jest - zlot w moim mieście a ja chyba ślepy i głuchy jestem bo nie byłem :P}

Napisano
Ze mnie przypał jest - zlot w moim mieście a ja chyba ślepy i głuchy jestem bo nie byłem :(}

hehe, no to nieźle :P

Nabroili - i niebawem postawimy tę kwestię przed forumowym sądem koleżeńskim ;)

pili alkohol? :):P

Pogoda na zlot nie dopisała chyba, bo na pomorzu strasznie błotnista skandia wyszła ;)

Napisano

U mnie tez na 1 okrazeniu cos tam szwankowalo, ale tylko przez pare km, pozniej juz bylo ok ;) Tyle, ze kaseta mi sie zalepila i lanuch czasem przeskakiwal :)

Napisano

Pogoda na zlocie była bardzo dobra - przyjemny chłodek, żeby się za bardzo nie zgrzać na podjazdach, błotko skuteczne na problemy z cerą, deszczyk, coby zbytni nadmiar tego błotka w porę zmyć tak z rowerów, jak i z ich właścicieli tudzież wiaterek dla wysuszenia po deszczowym prysznicu ;)

Napisano

Dzisiaj ok. 30 km w większości po asfalcie. Na szczęście udało się uniknąć deszczyku. ;) Wcześniej regulacja przerzutek.

Napisano

Umyłem rower. Byłem w serwisie umówić się na przegląd i regulacje. Zrobiłem 20km.

Napisano

przetestowałam dzisiaj nową koszulkę bikestats :D

niestety, wygląda na to, że jest mniej oddychalna od taniej koszulki z coolmaxu z lidla... :) ale ładna jest za to :thumbsup: i taka "pro" ;D

Napisano

Montaż nowej kiery, mostka i zakładanie gripów. Wszystko Ritchey WCS ;) Wszytsko to ładnie się komponuje ze sterami i sztycą w.w. producenta. Jutro czas na test w terenie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...