zekker Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Miał ktoś okazję korzystać z takich rękawków lub nogawek? Lepsze to od zwykłej lycry?
Toosh Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Rękawki biemme? kupiłem i oddałem, zwykła skarpeta. Kup lycrowe.
Schwefel Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Potwierdzam, badziew że aż szkoda gadać.
benek Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Twierdzicie tak po ilu jazdach w tych "skarpetach". Nie wiem czego oczekiwaliście, skoro w opisie stoi jak byk że to dzianina (czyli materiał jak na szaliki, czapki, skarpetki, swetry, ...). Mam rękawki, jak dla mnie OK, zwłaszcza latem jak się wychodzilo z domu skoro świt i jeździło po lesie. Mimo, że grube to jednak dobrze odprowadzają pot i szybko schną. Dla mnie to szkoda kasy na rękawki ze zwykłej Lycry, dlatego też takich się pozbyłem. Na chłodniejsze dni mam Biemme Superrubaixowe. Za to nogawki Isolfil mają dziwną rozmiarówkę, chyba tylko na "patyczakach" dobrze będa się układały.
PMichalak Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 Cześć Odkopuję, bo w końcu temat dotyczy nogawek i materiałów. Czy materiał w rękawkach i nogawkach z linka będzie dobry do jazdy w temperaturze powyżej 10*C? http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2560568
WaGiant Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 powyżej 10*C to raczej tylko z lycry lub jakiegoś odpowiednika , ja nogawki zakładam raczej poniżej tej temp .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.