Skocz do zawartości

[prowadzenie linek]wplyw na dzialanie przerzutki przedniej

nabial

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Można dostać zamiennik kosztujący jakieś grosze ( może 200-300 groszy). Co do pracy się nie wypowiem, bo dolny ciąg mam tylko w szosówce, a wiadomo, że syf tam inny niż w MTB.

PS. Tak przyszłościowo jakbyś kupił 29er to mam oponki do sprzedania;)

Napisano

Porazka chyba nie jest jesli te rozwiazanie stosuja spec i cannon, ujezdzam pierwszego od ponad 2.5 lat i nigdy sie nad tym nie zastanawialem, wszystko dziala jak nalezy.

Co do prowadnicy to ciezko mi sobie wyobrazic aby to zniszczyc, aczkolwiek jest to mozliwe. Zadales mi zadanie domowe, musze sprawdzic jak jest z dostepnoscia tego 'czegos'. (MarcinKowalczyk byl szybszy :D )

a tak poza tym to pozdrowienia dla gliwic, mieszkalem tam wiekszosz mojego zycia...

Napisano

Poza "kwestią usyfiającą" problemów bym nie widział. Oczywiście uszkodzić taką prowadnicę można, ale to już przypadek skrajny. Zresztą od czego mamy wynalazki kropelkopodobne :)

Ja tak skleiłem nadpękniętą prowadnicę w moim fullu GT (odziedziczoną po poprzednim właścicielu) i działa bez problemu :D

Napisano

Jakby byly problemy z syfem to zawsze mozna na dlugosc niezabezpieczonej linki zalozyc koszulke termokurczliwa (tak zeby linka luzno sie w niej poruszala). Albo kupic oryginalne kondonki zbierajace syf (chyba jagwire takie robi).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...